Μικρός ήρωας με μεγάλη καρδιά: 5χρονος έβγαλε την 2χρονη αδερφούλα του από το σπίτι που έπιασε φωτιά και γύρισε και για τον σκύλο (photo)


Μικρός ήρωας με μεγάλη καρδιά: 5χρονος έβγαλε την 2χρονη αδερφούλα του από το σπίτι που έπιασε φωτιά και γύρισε και για τον σκύλο (photo)


Διαφ.


Μικρός ήρωας με μεγάλη καρδιά είναι ένας 5χρονος όπου έβγαλε την 2χρονη αδερφούλα του από το σπίτι που έπιασε φωτιά και γύρισε και για τον σκύλο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την συγκινητική ιστορία του Άγγελου Μπαρμπαγιάννη όταν πριν 32 χρόνια είχε πέσει μέσα στη φωτιά για να σώσει δύο συναδέρφους πυροσβέστες.

Ο Νόα Γουντς ξύπνησε από τις φλόγες και τον καπνό στον δωμάτιό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Οι γρήγορες αντιδράσεις του αποδείχθηκαν σωτήριες για την αδελφή του και την υπόλοιπη οικογένειά του. Ο 5χρονος αρχικά άρπαξε την 2χρονη αδελφή του- με την οποία κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο- και την έβγαλε έξω, από το παράθυρο.

Όμως, ο μικρός ήρωας επέστρεψε στο δωμάτιο- όπου ξέσπασε η φωτιά από βραχυκύκλωμα σε πρίζα- για να σώσει και τον σκύλο. Αμέσως έτρεξε στο διπλανό σπίτι, που μένει ο θείος του και μαζί κατάφεραν να ειδοποιήσουν τα άλλα επτά μέλη της οικογένειας. Όλοι κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια από το σπίτι.

«Έχουμε ξαναδεί παιδιά να ειδοποιούν τις οικογένειές τους. Αλλά το ότι ένας 5χρονος έκανε αυτό… είναι πραγματικά ασυνήθιστο», δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της περιοχής.

5χρονος έβγαλε την 2χρονη αδερφούλα του από το σπίτι που έπιασε φωτιά και γύρισε και για τον σκύλο

Ο 5χρονος και άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες για μικρά εγκαύματα και εισπνοή καπνού. Τώρα, ο Νόα θα τιμηθεί για τον ηρωισμό του. Θα γίνει επίτιμος πυροσβέστης, αλλά θα του απονεμηθεί και βραβείο που παίρνουν οι επαγγελματίες διασώστες.


Πηγή