«Κατεδάφιση» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – «Πλησιάζοντας στον 15αύγουστο το σκηνικό αλλάζει ολικά!»


«Κατεδάφιση» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – «Πλησιάζοντας στον 15αύγουστο το σκηνικό αλλάζει ολικά!»


Διαφ.


Με άστατο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα (6/8) στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο μετεωρολόγος του OPEN μίλησε αλλαγή σκηνικού συνολικά από απόψε και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, κάτι που φαίνεται να διατηρείται οδεύοντας προς τον 15αυγουστο. Την ίδια ώρα βέβαια, «άνοιξαν» οι ουρανοί στην Κέρκυρα: Έντονη βροχόπτωση με χαλάζι – Απεγκλωβισμός 10 ανθρώπων στο Πόρτο Τιμόνι

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του OPEN:

«Της Μεταμορφώσεως» θα γίνει με τον καιρό την Κυριακή – «Άνοιξε» τα χαρτιά του ο Γιάννης Καλλιάνος (video)

Καιρός: Και ενώ η κακοκαιρία Petar «σαρώνει» κυριολεκτικά την χώρα, ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε την πρόγνωση για την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Mega, τοπικού χαρακτήρα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές περιοχές της χώρας.

Στα Επτάνησα, στη δυτική Πελοπόννησο, σε περιοχές της δυτικής Στερεάς Ελλάδας και της Ηπείρου, καθώς και της βορειοδυτικής Θεσσαλίας θα σημειωθούν κατά περιόδους λίγες τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης.

Τοπικές βροχές αναμένονται και στα βόρεια σύνορα της χώρας, αλλά και σε τμήματα της Θράκης, κυρίως στον Έβρο και τη Ροδόπη.

Στα υπόλοιπα τμήματα της επικράτειας, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και τις Σποράδες, και στο Αιγαίο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 μποφόρ.


Πηγή