Θεσσαλονίκη: Εκτροπή φορτηγού – Εγκλωβισμένος ο οδηγός


Θεσσαλονίκη: Εκτροπή φορτηγού – Εγκλωβισμένος ο οδηγός


Διαφ.


Εκτροπή φορτηγού σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η εκτροπή έγινε γύρω στις 14:15 μ.μ., στο ύψος του Αγίου Παύλου, στο ρεύμα προς ανατολικά.

Από την εκτροπή του φορτηγού, εγκλωβίστηκε ο οδηγός, με αποτέλεσμα στο σημείο να έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες του περιστατικού.

Θεσσαλονίκη: Εκτροπή φορτηγού - Εγκλωβισμένος ο οδηγός

«Σκάω… Φωνάξτε τη μαμά μου» – Μαρτυρία που σοκάρει για το κοριτσάκι που κλειδώθηκε μέσα σε αμάξι στην Εύβοια

Συγκλονίζουν οι περιγραφές αυτόπτη μάρτυρα στον Κάραβο Εύβοιας για το περιστατικό εγκλωβισμού μικρού κοριτσιού μέσα στο αμάξι της μαμάς του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Evima.gr, ο περαστικός αντιλήφθηκε το παιδί καθώς γυρνούσε στο σπίτι του πεζός. Σύμφωνα με τον ίδιο, χτυπούσε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και φώναζε πως έχει κλειδωθεί και δεν μπορεί να αναπνεύσει, ζητώντας βοήθεια.

«Έχω κλειδωθεί μέσα… Σκάω… Φωνάξετε τη μαμά μου», έλεγε αναστατωμένο το κοριτσάκι, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα.

Ο περαστικός κατάφερε να βρει τη μητέρα, η οποία άνοιξε το αυτοκίνητο, βάζοντας, μάλιστα, τις φωνές στο κοριτσάκι επειδή κλειδώθηκε μέσα. Μάλιστα, όπως επισημαίνει, η μητέρα δε βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το όχημα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το κοριτσάκι ήταν ηλικίας πέντε ή έξι ετών, με τη μητέρα του να το έχει στείλει μόνο του στο αυτοκίνητο για να αλλάξει ρούχα.

Εγκλωβισμός κοριτσιού σε αμάξι στην Εύβοια


Πηγή