Σφοδρό τροχαίο στη Ραφήνα: Ηλικιωμένη οδηγός εμβόλισε δύο ΙΧ και τούμπαρε αμάξι – Αναφορές για νεκρό (photos)

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στη Ραφήνα, όπου μια ηλικιωμένη οδηγός συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα και αναποδογύρισε ένα από αυτά. Υπάρχουν αναφορές για έναν νεκρό από το συμβάν (φωτογραφίες).

Σφοδρό τροχαίο στη Ραφήνα: Ηλικιωμένη οδηγός εμβόλισε δύο ΙΧ και τούμπαρε αμάξι – Αναφορές για νεκρό (photos)


Διαφ.


Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στη Διασταύρωση της Ραφήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, οδηγός ενός ΙΧ πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς τη Διασταύρωση, με τη σύγκρουση να είναι σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα εγκλωβισμένα άτομα

Λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του και το δεύτερο σοβαρά τραυματισμένο.

Σοβαρό

Σοβαρό

Σοβαρό

Σοβαρό

Σοβαρό

Η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε καθόλου, παρόλο που το όχημά της έχει γίνει σμπαράλια ενώ στο τζιπ που βρέθηκε ανάποδα στο απέναντι πεζοδρόμιο και το οποίο είναι του ναυτοδικείου του Πολεμικού Ναυτικού εγκλωβίστηκαν δύο άτομα.

Αυτή την ώρα γίνεται η απομάκρυνση των οχημάτων από το σημείο ενώ ακόμα παραμένουν εκεί οχήματα της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και της Αστυνομίας.

Βόλος: 89χρονος οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι και πήρε σβάρνα σταθμευμένα οχήματα

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ένας 89χρονος από την Ευξεινούπολη στον Βόλο, όταν μεθυσμένος έπιασε το τιμόνι και εξετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και ο ηλικιωμένος είχε οδηγηθεί την επόμενη ημέρα στον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Εναντίον του σχηματίσθηκε δικογραφία για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ωστόσο η δίκη του είχε αναβληθεί λόγω απουσίας μάρτυρα.

Χθες (18/7), ο 89χρονος φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν προκαλέσει το τροχαίο ατύχημα.

89χρονος

Απίστευτο θρίλερ στην Κρήτη: Από το Ρέθυμνο έφτασε στα Χανιά το απορριμματοφόρο με τον τεμαχισμένο άνδρα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα που βρέθηκε στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ (Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής. Σοκαρισμένοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν αρχικά μία σακούλα με ανθρώπινο κρανίο, ενώ στη συνέχεια δύο πόδια.

Οι έρευνες εστιάζουν στον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο που είχε μέσα τη σακούλα έφτασε από το Ρέθυμνο στα Χανιά.

Το βράδυ της Τρίτης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα κάτω άκρα του θύματος. Επίσης, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι

Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.


Πηγή