«Γλυκά μου…» – Τα παιχνίδια του Άγγελου Λάτσιου στη θάλασσα με την αδερφή του Μαρίνα και το σχόλιο της συντρόφου του, Γαίας Μερκούρη (photo)


«Γλυκά μου…» – Τα παιχνίδια του Άγγελου Λάτσιου στη θάλασσα με την αδερφή του Μαρίνα και το σχόλιο της συντρόφου του, Γαίας Μερκούρη (photo)


Διαφ.


Ο Άγγελος Λάτσιος πέρασε το μεσημέρι του με τη μικρότερη αδερφή του Μαρίνα, εκτελώντας χρέη μεγάλου αδερφού. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου απόλαυσε τον χρόνο του στη θάλασσα με την 7χρονη και δημοσίευσε σχετικά στιγμιότυπα. Παράλληλα, ο Άγγελος Λάτσιος έγραψε τις προηγούμενες ημέρες ένα μήνυμα όλο νόημα προς τους followers του στο instagram.

Το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη

Στη λεζάντα ο Άγγελος Λάτσιος έγραψε: «Μία μέρα στην παραλία είναι πάντα μια ωραία μέρα!». Την ανάρτησή του δεν άφησε ασχολίαστη η σύντροφός του Γαία Μερκούρη.

Η νεαρή έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «γλυκά μου πλασματάκια». Ανάμεσα στα σχόλια υπήρχε κι αυτό της νονάς του, Νατάσας Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε: «Αγάπη μου όμορφη».

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο: «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!» – Το μήνυμα και η έκρηξη οργής on air

Ένα αναπάντεχο μήνυμα που δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ήταν αρκετό για να την εξοργήσει. Παράλληλα, πιο αποκαλυπτική από ποτέ υπήρξε η Ελένη Μενεγάκη πριν καιρό για το χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο, που κάποτε ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στην εγχώρια showbiz.

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 1/6, την ώρα που η παρουσιάστρια παρουσίαζε ένα εμπορικό θέμα, αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα μήνυμα από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο. Όπως είπε, ο 21χρονος της έστειλε φωτογραφία από την παραλία για να της δείξει το κάψιμο που είχε στην πλάτη του από την έκθεση στον ήλιο.

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

«Ο γιος μου τώρα μου έστειλε φωτογραφία και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. “Κοιτά μανούλα χθες καήκαμε στη θάλασσα”! Κόκκινη η πλάτη! Θέλω και εσείς να τα λέτε στα παιδιά σας, εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου… Μου λέει καίει η πλάτη μου. Καίει η πλάτη σου; Γι’ αυτό λέμε βάζουμε τα αντηλιακά και ακόμα και όταν λες δεν ήταν τόσο ο καιρός… Μην σου κάνω όλη τη συνομιλία. “Μα δεν φαινόταν ότι είχε τόσο πολύ ήλιο και θα καούμε”. Μα είσαι στη θάλασσα όμως και έκατσες 3 ώρες… Εεε θα καείς!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.


Πηγή