Survivor All Star: «Βόμβα» από Κωνσταντίνο Βασάλο – «Η σχέση μου με τη Σταυρούλα είναι…»


Survivor All Star: «Βόμβα» από Κωνσταντίνο Βασάλο – «Η σχέση μου με τη Σταυρούλα είναι…»


Διαφ.


Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε στη χθεσινή του εμφάνιση (16/6) στον Νίκο Μουτσινά ότι είναι ελεύθερος στην προσωπική του ζωή, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο ίδιος μάλιστα έριξε «βόμβα» για τη σχέση του με τη Σταυρούλα.

Σε νέες δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό Μας» μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star μίλησε στην Κατερίνα Νινιού για το ποια είναι η πραγματική σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη και αυτός το διέδωσε στην καλύβα. Δεν ήταν κομψό για την ίδια. Η σχέση μου με τη Σταυρούλα είναι άκρως φιλική, δεν υπάρχει κανένα απολύτως love story. Το λέω κατηγορηματικά. Το πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας, βασικά εγώ ενοχλούσα πάρα πολύ. Οι περισσότεροι προσπαθούσαν με κάποιον τρόπο να πουν κάτι. Με την Σταυρούλα ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το βίντεο

Survivor All Star: «Ήταν θεματική η εμφάνιση και φόρεσε το ροζ λαμέ; Το φρύδι πήγε και το έβγαλε…» – Τσιμτσιλή και Παπανώτας “δίκασαν” την αμφίεση Βασάλου (Video)

Μία ιδιαίτερη εμφάνιση στο «Καλό μεσημεράκι», πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star, η οποία δεν πέρασε απαρατήρηση. Παράλληλα, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star έβαλε τέλος στα σενάριο, επιβεβαιώνοντας πως είναι ελεύθερος και έχει χωρίσει από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης δεν προσπέρασαν την εικόνα του Κωνσταντίνου, ο οποίος επέλεξε να ντυθεί με φούξια και ροζ χρώματα, γεγονός που δεν άρεσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήταν θεματική η εμφάνιση και φόρεσε αυτό το ροζ λαμέ;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να απαντά: «Μόνο το λαμέ; Το φρύδι πήγε και το έβγαλε, έβαλε την τούφα από το μαλλί εδώ, με την κοτσίδα πίσω. Δηλαδή πραγματικά, αυτό το ωραίο αγόρι…».

«Η τηλεόραση είναι εικόνα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση αυτό το ροζ λαμέ πίστας… Δεν μου αρέσει αυτή η εμφάνιση σε εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και η Τίνα Μεσσαροπούλου επεσήμανε από την πλευρά της: «Το ροζ λαμέ πίστας μπορώ να το ανεχτώ αν το έχω mute. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι του γούστου μου».


Πηγή