Survivor All Star: Στο στόχαστρο η Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Εγώ τη φιλία δεν την ξέρω έτσι… Διάλεξες Σάκη!»


Λίγο πριν τον νέο αγώνα του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (20/6) για ομαδικό έπαθλο, οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό και όπως είναι συνηθισμένο εκείνος τους έκανε κάποιες ερωτήσεις. Ρώτησε, λοιπόν, τον Νίκο Μπάρτζη γιατί θεωρεί ότι ψηφίστηκε προς αποχώρηση, με τον ίδιο να επιμένει πως όλα είναι θέμα στρατηγικής.


Διαφ.


Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Στο στόχαστρό του μπήκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία έγινε η αρχηγός της κόκκινης ομάδας και ο πρώτος παίκτης που επέλεξε δεν ήταν ο κολλητός της, Ηλίας Μπόγδανος, κάτι που για εκείνον δείχνει πως δεν είναι σωστή φίλη.

Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε πασίγνωστη influencer για φοροδιαφυγή - Πώς πιάστηκε στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε πασίγνωστη influencer για φοροδιαφυγή – Πώς πιάστηκε στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ

Θυμίζουμε επίσης το δημόσιο κράξιμο Μπόγδανου στον Μπάρτζη – «Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες…»

Στο στόχαστρο του Μπάρτζη η Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο κακός παίκτης αγωνιστικά, είμαι εδώ πέρα βάσει στρατηγικής. Το τι λέμε με το τι κάνουμε φαίνεται από τις πράξεις μας ότι δεν κολλάει. Όλα γίνονται για το συμφέρον, απλά κανείς δεν το παραδέχεται και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα εξήγησε τι εννοεί:

«Βλέπω τη Σταυρούλα να βγαίνει αρχηγός και αντί να διαλέγει πρώτα τον Ηλία, που είναι φίλος της και καλός αγωνιστικά, να βάζει στην άκρη το συναίσθημα, να κοιτάζει το συμφέρον και να διαλέγει τον Σάκη. Αυτό εμένα με ξένισε, εγώ τη φιλία δεν την ξέρω έτσι».

Εκείνη τότε απάντησε πως έχει μιλήσει με τον φίλο της και τα έχουν βρει μεταξύ τους, γι’ αυτό και δεν θέλει να του δώσει ξηγήσεις, ενώ ο Μπόγδανος με την σειρά του δήλωσε πως επειδή ο Μπάρτζης σκέφτεται στρατηγικά περιμένει όλοι να σκέφτονται με αυτό τον τρόπο.


Πηγή