Εξομολογητικός ο Άγγελος Λάτσιος – «Μέσα από αυτή την αλλαγή στην ζωή μου…»


Στην Άνδρο φαίνεται πως βρίσκεται ο Άγγελος Λάτσιος το τελευταίο διάστημα.


Διαφ.


Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αγαπά ιδιαίτερα το νησί των Κυκλάδων και φροντίζει να το επισκέπτεται όσο πιο συχνά γίνεται. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι, όπως είχε αποκαλύψει η Έλενα Χριστοπούλου, ο Άγγελος Λάτσιος και η σύντροφός του Γαία Μερκούρη είχαν περάσει όλη τη σεζόν στο νησί, δουλεύοντας ως σερβιτόροι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Μάκη Παντζόπουλου. Με την ευκαιρία, δείτε την on air συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκης για τον γιό της.

«Κόκκινη» προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου - «Έρχονται έντονες βροχές και καταιγίδες...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Κόκκινη» προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου – «Έρχονται έντονες βροχές και καταιγίδες…»

Εξομολογητικός ο Άγγελος Λάτσιος - «Μέσα από αυτή την αλλαγή στην ζωή μου...»

Ο Άγγελος Λάτσιος έγραψε τις προηγούμενες ημέρες ένα μήνυμα όλο νόημα προς τους followers του στο instagram.

«Μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή μου έμαθα πολλά. Αυτό που θα κρατήσω για πάντα όμως είναι να δουλεύω για μακροπρόθεσμους στόχους των οποίων η διαφορά δε φαίνεται σε μια ή δυο μέρες αλλά σε ένα ή δυο χρόνια θα είναι μεγάλη» έγραψε ο 21χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο: «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!» – Το μήνυμα και η έκρηξη οργής on air

Ένα αναπάντεχο μήνυμα που δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ήταν αρκετό για να την εξοργήσει. Παράλληλα, πιο αποκαλυπτική από ποτέ υπήρξε η Ελένη Μενεγάκη πριν καιρό για το χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο, που κάποτε ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στην εγχώρια showbiz.

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 1/6, την ώρα που η παρουσιάστρια παρουσίαζε ένα εμπορικό θέμα, αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα μήνυμα από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο. Όπως είπε, ο 21χρονος της έστειλε φωτογραφία από την παραλία για να της δείξει το κάψιμο που είχε στην πλάτη του από την έκθεση στον ήλιο.

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

«Ο γιος μου τώρα μου έστειλε φωτογραφία και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. “Κοιτά μανούλα χθες καήκαμε στη θάλασσα”! Κόκκινη η πλάτη! Θέλω και εσείς να τα λέτε στα παιδιά σας, εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου… Μου λέει καίει η πλάτη μου. Καίει η πλάτη σου; Γι’ αυτό λέμε βάζουμε τα αντηλιακά και ακόμα και όταν λες δεν ήταν τόσο ο καιρός… Μην σου κάνω όλη τη συνομιλία. “Μα δεν φαινόταν ότι είχε τόσο πολύ ήλιο και θα καούμε”. Μα είσαι στη θάλασσα όμως και έκατσες 3 ώρες… Εεε θα καείς!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Κόλαφος η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της: «Η Λάουρα δε θέλει να…»

Για την δημόσια εμφάνισή της μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της και ήταν κόλαφος/ Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην 18χρονη κόρη της, τη Λάουρα, δηλώνοντας πως η ίδια δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της.

«Στη χθεσινή μου βόλτα στους MI-RO μαζί με τον Άγγελο, μου φαινόταν τόσο περίεργο ότι πήγαινα με το παιδί μου. Ρώτησα τρία παιδιά, για πρώτη φορά στη ζωή μου, με σειρά “παιδί μου, θες να έρθεις μαζί με τη μαμά σου;”. Τρώω πρώτη πόρτα από το πρώτο, πάω στο επόμενο και μετά πήγα στο τρίτο που μου είπε ναι.

Μόνο τη Μαρίνα δεν ρώτησα. Νομίζω ότι θα μου έλεγε “ναι, μανούλα”. Τον ρώτησα τον Άγγελο, του είπα ότι εκεί που θα πάμε, θα βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε. Και μου είπε… κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια για την κόρη της, Λάουρα: «Προχθές κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη, που είναι 18 χρονών, και με ρώτησαν από περιοδικό “μπορούμε να την ανεβάσουμε τώρα πια που είναι 18;”. Και τους είπα όχι, η Λάουρα δεν θέλει το πρόσωπό της να υπάρχει πουθενά. Και το λέω και τώρα σε όλους, σας ζητώ συγγνώμη, τώρα πια για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια.

Μάλιστα, μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά, να μην μπορείς να αισθάνεσαι ελεύθερη σε δημόσιο χώρο;”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας για μια δουλειά κι εμφανίστηκαν φωτογράφοι κι έπαθε πανικό. Και μου είπε “εγώ δεν θέλω να υπάρχει το πρόσωπό μου”. Και καλά κάνει».


Πηγή