«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Έκανε κακό στη σχέση μας με την Αντελίνα η…»


Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» στον Alpha Κύπρου μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής, με αφορμή τις ζωντανές του εμφανίσεις στο νησί παρέα με τον Γιάννη Βαρδή, αναφέρθηκε στην εμπειρία που του άφησε το πέρασμά του από την τηλεόραση και έριξε τη δική του «βόμβα» για το τι έκανε κακό στη σχέση με τη σύζυγό του, Αντελίνα.


Διαφ.


«Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Δεν έχω βγει ούτε ως καλεσμένος, πάνω από χρόνο και δεν είναι ότι δεν δέχομαι προτάσεις. Η δικαιολογία μου είναι μόλις βγάλω ένα νέο κομμάτι. Είναι πρώτη φορά που βγαίνω στο ’23», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τον Γιάννη Πάριο.

«Όσο θα σπέρνεις Τατιάνες, θα θερίζεις σκ@τ@»! Δεν γράφω τ’ όνομα της για να μην προσβάλω τα σκ@τ@» - "Χ@σ@μ@" Έλενας Ακρίτα και Στέφανου Κοσμίδη κατά Στεφανίδου (photos)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Όσο θα σπέρνεις Τατιάνες, θα θερίζεις σκ@τ@»! Δεν γράφω τ’ όνομα της για να μην προσβάλω τα σκ@τ@» – “Χ@σ@μ@” Έλενας Ακρίτα και Στέφανου Κοσμίδη κατά Στεφανίδου (photos)

«Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα μέσον να επικοινωνήσω τη δουλειά μου. Για τρία χρόνια έγινε επάγγελμα. Είχα την τύχη να το συνδυάσω και οικογενειακά που μόνο κακό έκανε στη σχέση μας. Τώρα που η γυναίκα μου επίσης απέχει έναν χρόνο από την τηλεόραση είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», δηλώνει ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Ο πιο ευγενικός όρος για την τηλεόραση είναι «βούρκος». Τίποτα δεν με τραυμάτισε, υπήρξα μάρτυρας, είδα καταστάσεις, φταίνε οι άνθρωποι που αύριο μπορεί να μην είναι κάπου και να ξαναπάω στην τηλεόραση», επισημαίνει ο Χάρης Βαρθακούρης για την παρουσίαση των εκπομπών στον ΣΚΑΪ.

«Ξέρετε πόσο ψυχοφθόρο είναι; Το πρώτο πράγμα που έκανε η γυναίκα μου όταν άνοιγε τα μάτια της ήταν τα νούμερα. Και μου έλεγε ότι φταίω εγώ», τόνισε σε άλλο σημείο ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δεν το ήξερε ούτε η Αντελίνα: Αυτό έχει σπουδάσει ο Χάρης Βαρθακούρης!

Μπορεί ο Χάρης Βαρθακούρης να είναι γνωστός για τις μελωδίες και τα τραγούδια του, ωστόσο έχει σπουδάσει κάτι λίγο διαφορετικό και μάλλον δεν το ήξερε ούτε η σύζυγός του, Αντελίνα.

Αν και ο ίδιος οικειοποιήθηκε από πολύ μικρός την μουσική λόγω του πατέρα του, αργότερα συνειδητοποίησε και την κλίση του. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το δημοσίευμα για τον Γιάννη Πάριο που τον έκανε έξαλλο.

Η πρώτη επίσημη επαφή του με την μουσική συνέβη όταν ήταν δέκα ετών όταν συνέθεσε και ερμήνευσε -με τον πατέρα του- το τραγούδι του ‘Πιο καλή η μοναξιά‘.

Το 1992 ο Χάρης πήγε στην Βοστώνη για να σπουδάσει Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική και επέστρεψε το 1994 με έτοιμη την μουσική για τον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Πάριου “Παρέα Με Το Χάρη” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1995.


Πηγή