Κόκκινος «συναγερμός» από το meteo – Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες


Καιρός: Φθινόπωρο και όχι τέλος άνοιξης εξακολουθεί να θυμίζει ο καιρός της χώρας με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται σήμερα, Σάββατο από το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της χώρας. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.


Διαφ.


Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στη συνέχεια θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα και θα ενισχυθούν.

Ο Δίας και ο Άρης «τρώνε τα μουστάκια τους»: Μπελάδες και για τα 12 ζώδια!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ο Δίας και ο Άρης «τρώνε τα μουστάκια τους»: Μπελάδες και για τα 12 ζώδια!

Εξασθένησή τους αναμένεται από τις πρώτες βραδινές ώρες με εξαίρεση τα βόρεια ηπειρωτικά και κυρίως την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ενδεικτικά ο υετός που αναμένεται κατά τις πρώτες απογευματινές (15:00 – 18:00) και κατά τις βραδινές ώρες (21:00 – 24:00) του Σαββάτου 27/05 ενώ με τα σύμβολα των κεραυνών σημειώνονται και οι περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων:

Κόκκινος «συναγερμός» από το meteo - Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Κόκκινος «συναγερμός» από το meteo - Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Καιρική «εμμονή» βλέπει ο Τάσος Αρνιακός: «Λες και είναι Οκτώβρης μέχρι και…»

Καιρός: «Αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί και τον Ιούνιο. Δροσερός θα είναι, δροσιά συνεπάγεται και βροχή και χαλάζι, χρειάζονται να ληφθούν μέτρα προστασίας της παραγωγής», είναι η ξεκάθαρη προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για τις συνθήκες που πρέπει να αναμένουμε το επόμενο διάστημα στη χώρα μας.

Δείτε όσα λέει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 στο βίντεο:

Γερό «ράπισμα» Χριστίνας Σούζη: «Έρχεται από βδομάδα και προβληματίζει έντονα…»

Καιρός: Σε ακόμη μία προειδοποίηση για τα φαινόμενα που πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες ημέρες προχώρησε η Χριστίνα Σούζη, μέσα από το δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ.

Η μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην έντονη αστάθεια που θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν και θα επιφέρει βροχές, καταιγίδες και αρκετή ακόμη αφρικανική σκόνη πάνω από τη χώρα. Παρά τη μικρή ανατροπή που φαίνεται να υπάρχει στα ηπειρωτικά μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/5) που ήδη διανύουμε, από Δευτέρα θα έχουμε επαναφορά του σκηνικού κακοκαιρίας.

Όπως όλοι βλέπουμε γύρω μας, δεν έπεσε και πολύ έξω, ενώ οι μετεωρολόγοι ήδη προειδοποιούν για… παράταση του φθινοπώρου που βιώνουμε τελευταία.


Πηγή