Εξομολόγηση ψυχής από την Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα μεγάλη γαμψή μύτη, σπυριά, παραπανίσια κιλά. Ακόμη και στη σ@ξου@λικ@ ζωή…» – Τα δραματικά εφηβικά της χρόνια (Video)


Σε μία εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου για τα εφηβικά της χρόνια και την εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα εξομολογήθηκε τη δύσκολη εφηβεία που είχε, στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις “πικάντικες” αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή.


Διαφ.


Εξομολόγηση ψυχής από την Κατερίνα Καινούργιου – Τα δραματικά εφηβικά της χρόνια

«Στο σχολείο ήμουν ένα ντροπαλό κορίτσι. Είχα παραπανίσια κιλά, ήμουν ένα απεριποίητο κορίτσι. Οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου, όπως τα άλλα κορίτσια. Είχα μια μεγάλη γαμψή μύτη, είχα αγριέψει, είχα σπυριά. Μια εικόνα που δεν έχει σχέση με τη σημερινή. Δεν ήμουν ένα κορίτσι που θα με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση.

«Μαύρη» Πρωτομαγιά από τον Τάσο Αρνιακό - Φθινοπωρινό τοπίο με καταιγίδες και χιόνια το τριήμερο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Μαύρη» Πρωτομαγιά από τον Τάσο Αρνιακό – Φθινοπωρινό τοπίο με καταιγίδες και χιόνια το τριήμερο

Πέρασα μία πολύ δύσκολη εφηβεία. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω κορίτσια 13 ετών να βιάζονται να μεγαλώσουν. Ακόμη και τη σεξουαλική ζωή, δεν είναι ανάγκη να την ολοκληρώσει μικρή ένα κορίτσι. Θα έρθει πιο μετά. Χαλάει και το σώμα, χαλάει και η αθωότητα. Μετά θα τα κάνεις όλα! Μετά τα 18 αλλάξαν όλα» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Νέο ειδύλλιο στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου; «Χωρίσαμε, τι να κάνουμε; Πάμε για καινούργια… περνά η μπογιά μου»

Ο Πέτρος Νάζος έδωσε σήμερα όλο το ρεπορτάζ για το Πάσχα στη Μύκονο φέτος, σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο ίδιος απαθανάτισε πολλούς celebrities και φυσικά πολλά πολλά ζευγάρια!

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο φέτος δεν πήγε για Πάσχα στο νησί των Ανέμων αλλά στη Νέα Υόρκη με τις φίλες της όπου της έκαναν και καμάκι κάποιοι άγνωστοι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου στη Νέα Υόρκη με τις φίλες μου και ξαφνικά μου κάνανε καμάκι στη Νέα Υόρκη. Και λέω: “Κοίτα να δεις, εδώ δεν ξέρουν ότι είμαι η Καινούργιου”. Είπα: “ευχαριστώ κοίταξε να δεις, τελικά περνάει η μπογιά μου”», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα.

Αφού λοιπόν είπε στον Πέτρο Νάζο ότι φέτος του την έκανε και δεν πήγε στο νησί για να την απαθανατίσει κι εκείνη, είπε στον αέρα της εκπομπής της ότι έχει χωρίσει και πάει για άλλα!

«Είδες εγώ στην έκανα φέτος! Χωρίσαμε, τι να κάνουμε Πέτρο μου; Δεν πειράζει… Πάμε για καινούργια τώρα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.


Πηγή