«Σούβλισμα» από τον Τάσο Αρνιακό για το Πάσχα: «Προσοχή! Άστατος και με βροχές ο καιρός. Οι περιοχές που "κινδυνεύουν" είναι οι…» (Video)


Καιρικό “σούβλισμα” από τον Τάσο Αρνιακό για τον καιρό του Πάσχα, με τον έμπειρο μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 να προειδοποιεί για βροχές την Κυριακή του Πάσχα σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, ο Γιάννης Καλλιάνος αποσαφηνίζει με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα, μιλώντας πρώτα για το τι μας περιμένει στη Μεγάλη Εβδομάδα.


Διαφ.


Συγκεκριμνένα, αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Μεγάλη Τρίτη (11/4), ενώ η ημέρα ξεκίνησε με βροχή και στην Αττική, κάτι που αναμένεται να κρατήσει μέχρι και το μεσημέρι, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός στον «αέρα» του ΑΝΤ1, το πρωί χιόνιζε σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στην Πάρνηθα.

Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Δεν υπάρχει προηγούμενο σε αυτό...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Δεν υπάρχει προηγούμενο σε αυτό…»

Ειδικότερα, ανέφερε αρχικά πως σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (11/4) θα υπάρχουν μπόρες στις Σποράδες, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ διάσπαρτες βροχές αναμένονται μέχρι το μεσημέρι και στην Αττική, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά του νομού.

Ο καιρός θα βελτιωθεί μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, ωστόσο από τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται περάσματα με βροχές και μπόρες στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βουνά της ηπειρωτικής χώρας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι νοτιάδες να φέρνουν και κάποια σκόνη από την Αφρική.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχουν βροχές από το πρωί στη δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Επτάνησα, τη δυτική Στερεά, στην Ήπειρο, αλλά και στη δυτική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι και προς το απόγευμα τα φαινόμενα αναμένεται να κινηθούν και πιο ανατολικά, προς τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια στερεά και την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό:


Πηγή