Συναγερμός στη Γλυφάδα: Έκρηξη με γκαζάκια σε πολυκατοικία – Ελλάδα


Συναγερμός επικράτησε στη Γλυφάδα τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/4), καθώς στις 2 το πρωί σημειώθηκε έκρηξη με γκαζάκια έξω από πολυκατοικία.


Διαφ.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο μηχανισμός αποτελείτο από δύο γκαζάκια και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και εξερράγη λίγο πριν τις 02:00 σήμερα, Σάββατο, με ένα άλλο περιστατικό προ ημερών να λαμβάνει τόπο στην Εύβοια.

Επέλαση χιονιά από Σάκη Αρναούτογλου: Νέα στοιχεία για την αλλαγή του καιρού - «Από την Τετάρτη...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Επέλαση χιονιά από Σάκη Αρναούτογλου: Νέα στοιχεία για την αλλαγή του καιρού – «Από την Τετάρτη…»

Από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μαυρίσματα στην είσοδο της πολυκατοικίας ενώ έσπασαν τζάμια. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να ελέγξουν για τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα των δραστών. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα μπορούσε να είναι ο στόχος της έκρηξης.

Ρωσίδα κατάσκοπος: Αυτή είναι η παραχριστιανική οργάνωση στη Γλυφάδα που σχετίζεται με τη «Μαρία Τσάλλα» (video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα – Σμίρεβα που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα ως «Μαρία Τσάλλα», η οποία συστηνόταν ως φωτογράφος και ιδιοκτήτρια καταστήματος με πλεκτά στο Παγκράτι.

Με τη Ρωσίδα κατάσκοπο να έχει φύγει από την Ελλάδα από τις αρχές Ιανουαρίου, πλέον οι έρευνες στρέφονται στον εντοπισμό του δικτύου υποστήριξης της ώστε να αποκτήσει το ελληνικά έγγραφα με τα στοιχεία ενός βρέφους που πέθανε στη γέννα.

Μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ένα πολύ μελετημένο σχέδιο με τις έρευνες να στρέφονται σε μία «εκκλησία» μίας παραχριστιανικής οργάνωσης που βρίσκεται στη Γλυφάδα και στην οποία όπως αποκάλυψε πρώτο το MEGA και LIVE NEWS, η φερόμενη μητέρα της «Μαρίας Τσάλλα» φαίνεται πως ήταν τακτικό μέλος.

Πρόκειται για μία παραχριστιανική οργάνωση, μια αίρεση που έχει έδρα κοντά στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα στη Γλυφάδα, και ονομάζεται αδελφότητα «Αναγέννηση της Γλυφάδας» και η οποία έχει γραφεία και τα μέλη της δίνουν παρόν 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Την πληροφορία αυτή φαίνεται πως ήξερε πολύ καλά το κύκλωμα είτε γιατί έψαξε πάρα πολύ στο παρελθόν, είτε γιατί είχε κάποιο μέλος στην αδελφότητα.


Πηγή