Χώρισε κι αυτός πρόσφατα: Ο νέος σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά μετά το τέλος της σχέσης με τον Γιάννη Ποιμενίδη


Χώρισε κι αυτός πρόσφατα: Ο νέος σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά μετά το τέλος της σχέσης με τον Γιάννη Ποιμενίδη


Διαφ.




Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης, χώρισαν μετά από 9 χρόνια σχέση. Σύμφωνα, με όσα αναφέρει το okmag ότι η ηθοποιός έχει έρθει τον τελευταίο καιρό πολύ κοντά με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Οι δύο ηθοποιοί, που συμπρωταγωνιστούν φέτος στο θέατρο Εμπορικόν στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος», εθεάθησαν μάλιστα την περασμένη Κυριακή να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί σε έξοδός τους σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας.

Το δημοσίευμα που τους θέλει κοντά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, λίγες ημέρες νωρίτερα οι δύο ηθοποιοί αναχώρησαν με το μαζί από το θέατρο μετά το τέλος της παράστασης. Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο της Ευγενίας Σαμαρά ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος καθόταν στη θέση του συνοδηγού με φανερή άνεση.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος διασκέδασαν με κοινή παρέα στο Hotel Ερμού. Η ηθοποιός συνοδευόταν από τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Να σημειώσουμε ότι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος διατηρούσε μέχρι πρόσφατα δεσμό με την Μαρίζα Ρίζου. Ο χωρισμός τους ήταν το ίδιο αθόρυβος με τη σχέση τους.


Πηγή