«Είχα φρικάρει! Την χτύπησα με το γόνατο στα πλευρά και της έδωσα χαστούκια στο…» – Καταδικάστηκε ο 46χρονος εκπαιδευτής τζούντο για τον άγριο ξυλοδαρμό της σύντροφου του – Ελλάδα


Σε κάθειρξη δέκα ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο 46χρονος πρωταθλητής Τζούντο, ο οποιος τον Ιανουάριο του 2022 ξυλοκόπησε με πρωτοφανή αγριότητα την νεαρή σύντροφό του μέσα στο σπίτι που ζούσαν μαζί και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Επίσης, ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ της Γλυφάδας, όταν πασίγνωστος Dj φέρεται ότι χτύπησε την πρώην σύντροφό του, αλλά και τον νυν σύντροφό της.


Διαφ.


Η άτυχη Όλγα ήταν χωρισμένη και μητέρα ενός παιδιού. Έπειτα από μήνες παραμονής στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, έκτοτε όμως βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, αφού τα τραύματα που της προκάλεσε ο σύντροφος της, της άφησαν ανεπανόρθωτες βλάβες.

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

Ο 46χρονος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με ενδεχόμενο δόλο. Του αναγνωρίστηκε μόνο το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.Ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να δήλωσε πως δεν κατάλαβε πόσο σοβαρά ήταν τα χτυπήματα:

«Δεν σκέφτηκα να την χτυπήσω, δεν έγινε κάτι με την λογική, αυτό που έκανα ήταν παράλογο. Είχα φρικάρει. Έφυγα και οδηγούσα, ούτε και εγώ ξέρω πώς οδηγούσα. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να μείνω, δεν ήθελα να δω την Όλγα και γι΄ αυτό τον λόγο έπαιρνα τηλέφωνο την αδελφή μου να μάθω πώς είναι η υγεία της. Την χτύπησα με το γόνατο στα πλευρά και της έδωσα χαστούκια στο κεφάλι.

Ήταν καθισμένη στο κρεβάτι και εγώ ήμουν όρθιος. Την χαστούκισα τρεις φορές. Αυτά που γράφει η ιατροδικαστική μου φαίνονται απίστευτα. Ήταν ξαπλωμένη και γύρισα κατά πάνω της και την χτύπησα με το γόνατο, δεν ήταν σκόπιμο. Εγώ συγγνώμη θέλω να πω στους γονείς και στην ίδια, πιστεύω ότι θα γίνει καλά. Το συγγνώμη είναι λίγο»

Λίγο αργότερα όμως, ο εισαγγελέας, κατά την αγόρευση του, διάβασε ένα προς ένα τα τραύματα που προκάλεσε στην Όλγα ο σύντροφος της:

«Δεν δέχομαι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος οτι ήταν μόνο τρία χαστούκια. Διαβάζοντας την ιατροδικαστική έκθεση βγάζω 2 συμπεράσματα. Δεν την χτύπησε τρεις φορές, επειδή τα σημεία πλήξης είναι πολλά περισσότερα.

Το δεύτερο συμπέρασμα είναιότι την χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα. Άρα την χτύπησε έντονα και πάρα πολλές φορές και μετά πήρε τηλέφωνο τις αδελφές του. Σήμερα μας είπε οτι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ουσίες, κάτι που δεν είχε προκύψει εως σήμερα. Δεν έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση των αρχών, δεν έκατσε για να δει εαν θα σωθεί η γυναίκα».

Η πρόταση του εισαγγελέα, η οποία έγινε δεκτή λίγη ώρα αργότερα κατά την διάσκεψη των μελών του δικαστηρίου, τεκμηριώθηκε από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις και τα ευρήματα των ερευνών.

Ο 46χρονος πρωταθλητής τζούντο, θα συνεχίσει να εκτίει την ποινή του, αφού βρισκόταν ήδη προφυλακισμένος.


Πηγή