«Μου είπε πως "αν δε μου τα δώσεις, θα πω ότι μου έδωσες ναρκωτικά και ότι ασέλγησες…"» – Ξεσπάει ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη βαφτιστήρα του (Video) – Ελλάδα


Προφυλακισμένος παραμένει ο πασίγνωστος αλλιτέχνης καθώς κατηγορείται πως βίασε την βαπτισιμιά του. Η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και ο κατηγορούμενος ταχυδακτυλουργός μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακισμένος καθώς δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή. Επίσης, ξέσπασε ο γαμπρός του 66χρονου λυράρη που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου στην Κρήτη.


Διαφ.


Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Στρατή Λημνιό για πρώτη φορά μίλησε ο προφυλακισμένος 78χρονος, μέσα από τις φυλακές όπου και κρατείται:

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

“Η βαφτιστήρα ήθελε καινούριο κινητό όπως είχαν και οι συμμαθητές της, και της το πήραμε. Την άλλη μέρα μας είπε ότι της το έκλεψαν, όμως, όπως μάθαμε με τη γυναίκα μου, εκείνη το πούλησε.

Λίγες μέρες μετά ήρθε και ζήτησε 2.000 ευρώ και μου είπε πως “αν δε μου τα δώσεις, θα πάω στην Αστυνομία και θα πω ότι μου έδωσες ναρκωτικά και ότι ασέλγησες”. Μετά από λίγες μέρες μου ήρθε χαρτί ότι είχε κάνει καταγγελία…

Έχουν πάθει όλοι πλάκα, κι εγώ δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Τόσα χρόνια με τη γυναίκα μου δεν είχα δώσει ποτέ δικαιώματα…”, τόνισε μεταξύ άλλων.


Πηγή