Survivor All Star: Αποκάλυψη της Νικολέτας Μαυρίδη για την παραγωγή – «Μας έφερναν κανονικό φαγητό όταν…» – Survivor


Η Νικολέτα Μαυρίδη αναφέρθηκε ως καλεσμένη στο «Πρωινό μας» στο Survivor All Star, με την ίδια να πραγματοποιεί αποκαλύψεις για την παραγωγή και το πώς έχει φερθεί στους παίκτες.


Διαφ.


Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, που «ξέσπασε» σε προηγούμενη περίπτωση, εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με το φαγητό, λέγοντας πως το φαγητό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο, είναι φαγητό που έδινε η ίδια η παραγωγή στους παίκτες όταν βρισκόντουσαν στα πρόχειρα καταλύματα γιατί δεν είχαν μαζί τους τις προμήθειες προκειμένου να μαγειρέψουν.

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

Survivor Al Star: Οι δηλώσεις της Νικολέτας Μαυρίδη

«Εγώ έφυγα από το παιχνίδι 21 Μαΐου. Όντως, όταν μας κρατάγανε στο πρόχειρα καταλύματα και δε μπορούσαμε να μαγειρέψουμε, μας έφερναν ρύζι με κοτόπουλο. Αυτό όμως τον Μάιο που το παιχνίδι είχε μόνο έναν μήνα για να τελειώσει. Είχαμε φτάσει προς το τέλος και από τη στιγμή που δε μπορούσαμε να μαγειρέψουμε…

Αυτό συνέβαινε μετά τον αγώνα. Δεν είναι ότι μας έφερνε κάποιος local φαγητό. Αυτά δεν έχουν επιτραπεί ποτέ στο παιχνίδι. Στη χρονιά μας δεν είχαμε ζήσει τέτοια σκηνικά που βλέπουμε φέτος…. Όντως έχουν γίνει κάποια λάθη από παίκτες στο φετινό παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι όντως κάποιοι προσπαθούν να διαβάλλουν το πρόγραμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Χορός» χρημάτων στο Survivor All Star: Τόσα χιλιάρικα πήρε η Νικολέτα Μαυρίδη φεύγοντας από το ριάλιτι

Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το Survivor All Star επιβίωσης, ενώ η εξομολόγησή της για τον πατέρα της συγκίνησε τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Η παίκτρια των κόκκινων ήταν μια από τις πιο ήσυχες προσωπικότητες στο Survivor. Δεν είχε προκαλέσει σχεδόν ποτέ ίντριγκες και εντάσεις στο ριάλιτι εκτός από το περιστατικό με την Μαριάνθη και αγωνιστικά ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν από τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Συνολικά έμεινε στο παιχνίδι 13 εβδομάδες, καθώς δεν ήταν από την αρχή και η συμφωνία που είχε κάνει με την παραγωγή σχετικά με τον μισθό που θα έπαιρνε ήταν γύρω στα 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Άρα αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που πήρε για την συμμετοχή της στο survivor είναι… 13.000!


Πηγή