Survivor All Star spoiler 30/03: «Είσαι γυναικούλα! Δεν ντρέπεσαι ρε να…» – Άγρια επίθεση Μαρτίκα σε Χανταμπάκη μπροστά στα μάτια του Ατζούν – Survivor


Survivor All Star spoiler 30/03: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο με νέο τσακωμό αυτή την φορά!


Διαφ.


Αφορμή στάθηκε το παιχνίδι των δημοπρασιών που έπαιξαν οι παίκτες με τον Ατζούν και εκεί ο κάθε παίκτης σε παιχνίδι μνήμης εξασφάλιζε χρήματα για να αγοράσει φαγητά που θα τους δημοπρατούσε ο Τούρκος παραγωγός! Εκεί τα περισσότερα χρήματα είχε συγκεντρώσει ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος χτυπούσε τα πιο δυνατά πιάτα, παρότι τα είχε ήδη φάει και τα ήθελαν και γυναίκες της παρέας!

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

Μάλιστα ο Ατζούν είπε χαρακτηριστικά κάποια στιγμή πως «συγκεντρωθήκαμε εδώ για να βλέπουμε τον Στέλιο να τρώει»! Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους του, παρότι δεν το έδειξαν μπροστά στις κάμερες. Μόλις έκλεισαν αυτές υπήρξε ένας πολύ χοντρός τσακωμός ανάμεσα στον Στέλιος Χανταμπάκη και τον Σπύρο Μαρτίκα. Άλλωστε οι δύο παίκτες δεν είχαν καλές σχέσεις ούτε όταν ήταν στην ίδια ομάδα!

Survivor All Star spoiler 30/03: «Είσαι γυναικούλα! Δεν ντρέπεσαι ρε να...» - Άγρια επίθεση Μαρτίκα σε Χανταμπάκη! Παρενέβη η παραγωγή

Survivor All Star spoiler 30/03: Άγρια επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα στον Στέλιο Χανταμπάκη

Όταν τελείωσε το παιχνίδι λοιπόν ο Σπύρος Μαρτίκας, γνωρίζοντας πως οι κάμερες έχουν κλείσει, άρχισε να βρίζει τον Στέλιο Χανταμπάκη και να τον αποκαλεί γυναικούλα επειδή δεν άφηνε κοπέλες του Survivor All Star να μάθε και ήθελε να πάρει όλα τα καλά πιάτα εκείνος!

Από την πλευρά του ο Στέλιος Χανταμπάκης, σε έξαλλη κατάσταση, τόνισε πως πρώτον έτσι είναι το παιχνίδι και πως δεύτερον άφησε πολλά πιάτα και για τους υπόλοιπους απλά προσπαθούσε να τους χαλάσει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε ώστε να μην μπορούν να αγοράσουν άλλα πιάτα.

Από την πλευρά του ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπούκαρε στον καυγά και τα έβαλε με τον Σπύρο, ξεκαθαρίζοντάς του πως οι κανόνες του παιχνιδιού είναι αυτοί και πως θα πρέπει να αφήνει τον καθένα να κάνει ότι πιστεύει!


Πηγή