Survivor All Star trailer 30/3: «Μας κοροϊδεύει μες στα μούτρα μας!» – Η κλίκα «Κόρο» και Μπόγδανου επιτίθεται «άγρια» στον Μπάρτζη πριν από την κρίσιμη ανακοίνωση του Λιανού – Survivor


Survivor All Star trailer: Οι εξελίξεις συνεχίζουν να είναι ραγδαίες στο Survivor All Star, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αναζητούν στους αντιπάλους τα αδύναμα σημεία τους και τους Μαχητές, ειδικά, να βρίσκονται σε αναβρασμό.


Διαφ.


Ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο των συμπαικτών του, με τον Γιώργο Κόρομι, τον Ηλία Μπόγδανο και την κλίκα τους να στρέφονται εναντίον του, τονίζοντας πως δεν μπορεί να παίζει όποτε βλέπει βολικό το αγώνισμα και όποτε κρίνει πως δεν είναι ικανός να προσποιείται τον τραυματία.

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

Οι δύο πλευρές, πάντως, θα παλέψουν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού, προτού προχωρήσουμε στο συμβούλιο αποχώρησης, με τον Γιώργο Λιανό να κορυφώνει την αγωνία και να ανακοινώνει το ποιος αφήνει τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα με απόφαση του κοινού, κάτι που εμείς ήδη γνωρίζουμε.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star: Οργιάζει αγωνιστικά η Ρία Κολοβού! Νίκησε ξανά την Εύη και… τάπωσε τον Τάκη! «Είσαι πάρα πολύ λάθος! Είμαι πρώην συμπαίκτριά σου και…» (video)

Survivor All Star: Για ακόμα έναν αγώνα η Ρία Κολοβού απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και νίκησε ξανά την Εύη Σαλταφερίδου, χαρίζοντας στην ουσία το έπαθλο επικοινωνίας στους μπλε, αφού ισοφάρισε για την ομάδα της και έστειλε το ματς στην τελευταία κούρσα!

Η Ρία Κολοβού με μαγκιά και πάθος άφησε πολύ πίσω την Εύη Σαλταφερίδου και την κέρδισε ξανά μέσα σε δύο μέρες. Μάλιστα στο τέλος «τάπωσε» και τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος έδειξε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί της, την ώρα που εκείνη έδινε την μάχη της!

Δείτε το βίντεο με τη νίκη της Ρίας καθώς και τον τσακωμό που ακολούθησε με τον Τάκη Καραγκούνια:


Πηγή