Super Κική: «Ποτέ δεν είπα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο όπως είπε ο γελοίος ο Λιάγκας!»


Super Κική: «Ποτέ δεν είπα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο όπως είπε ο γελοίος ο Λιάγκας!»


Διαφ.




Οι δηλώσεις της Super Κική καταφεραν για ακόμα μια φορά να προκαλέσουν σάλο. Η ίδια άφησε αιχμές για τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα σχόλια για τον Λιάγκα

Το «Happy Day» βρέθηκε στα γυρίσματα του video clip του Λευτέρη Πανταζή και μίλησε με τους συντελεστές. Εκεί ήταν και η Super Κική η οποία μίλησε για όσα συνέβησαν κάνοντας έναν “αιχμηρό” σχολιασμό για τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:” βγήκε και ο γελοίος ο Λιάγκας και είπε ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο ενώ και δεν το είπα ποτέ και όλοι με φωνάζουν δημόσιο πρόσωπο στο χέιτ κόμεντ,γιατι θεωρούν ότι το είπα”.

Την έντονη ενόχληση του εξέφρασε μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τις δηλώσεις της Super Κικής, μέσα από το κρατητήριο, μετά τη σύλληψή της.

“Εγώ χτυπιόμουν και τους έλεγα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο”

“Τι πάει να πει δημόσιο πρόσωπο, δεν το κατάλαβα. Θα τρελαθώ τώρα. Καταρχήν γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά; Έλεος τώρα. Αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Δημόσιο πρόσωπο και να έχει διαφορετική μεταχείριση από τον νόμο; Τι πράγματα είναι αυτά; Τι πάει να πει ‘είμαι δημόσιο πρόσωπο;” είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

“Εγώ μετά από 30 χρόνια που κάνω τη δουλειά αυτή, ντρέπομαι να πω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και κρύβομαι όταν βγαίνω έξω. Γίνανε όλοι δημόσια πρόσωπα… Κι αν κάποιος αστυνομικός τη λυπήθηκε και της έδωσε το κινητό βγαίνει και το λέει; Κρίμα είναι γενικότερα μια ιστορία και μια κατάσταση για το πώς σε αυτή τη χώρα κάποιοι γίνονται διάσημοι και τους δίνουμε βήμα. Γιατί κι εδώ βήμα εδόθη στο θέμα, γιατί έχει πια μια ρεπορταζιακή διάσταση. Αλλά ξαφνικά με τίτλους και συνεντεύξεις πρόσωπα που δε θα έπρεπε κατά τη δικιά μου γνώμη να απασχολούν εκπομπές λόγου κτλ… Να δούμε και ποιους προβάλλουμε και ποια είναι τα πρότυπα της ζωής μας”.

Δείτε το βίντεο


Πηγή