Survivor All Star spoiler 30/3: Στιγμές για γερά νεύρα! Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο φαγητού πριν από την αποχώρηση – Survivor


Survivor All Star spoiler: Μερικές στιγμές αγωνίας ακόμη έχουν απομείνει στο Survivor All Star, με τους παίκτες να περιμένουν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, συνεχίζοντας παράλληλα τις μηχανορραφίες τους, αλλά νωρίτερα έχουν και… υποχρέωση για άλλο ένα έπαθλο φαγητού.


Διαφ.


Η εβδομάδα, που ολοκληρώνεται στο σημερινό (30/3) επεισόδιο είχε πολλά να μας προσφέρει, από την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη μέχρι μια τετράδα προς αποχώρηση με δυνατούς παίκτες, που μπορούν άπαντες να φτάσουν πολύ μακριά στο ριάλιτι.

Survivor All Star spoiler 30/3: Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 30/3: Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Αναγκαστικά, βέβαια, ο ένας από αυτούς θα χρειαστεί να αφήσει τη δίαιτα της καρύδας και να επιστρέψει στην Ελλάδα, παίρνοντας μερικές ακόμη αναμνήσεις από τον Άγιο Δομίνικο στις αποσκευές του. Ευελπιστεί, βέβαια, να… ικανοποιήσει και το στομάχι του με το τελευταίο έπαθλο φαγητού πριν από το συμβούλιο.

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Η εβδομάδα αυτή έχει εξελιχθεί στην ισορροπία, με τους Διάσημους να φτάνουν στο 3-0 στο ξεκίνημά της και τους Μαχητές να αντιδρούν, δείχνοντας πως αναμένεται στο μέλλον να δούμε ακόμη πιο επικές μάχες, όπως πρόκειται να δούμε στο νέο επεισόδιο, με τους παίκτες να παλεύουν για λίγη τροφή.

Ποιος, όμως, θα πάρει αυτό το έπαθλο φαγητού; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές κερδίζουν και σε αυτό το αγώνισμα, δείχνοντας πως δεν τα παρατούν, παρότι ξεκίνησαν με τους χειρότερους οιωνούς.


Πηγή