Survivor All Star: Γκότσης και Πιλίδης με… συνοπτικές διαδικασίες επέστρεψαν στην Ελλάδα! Έχασαν τις βαλίτσες τους (Video) – Survivor


Survivor All Star: Σήμερα το απόγευμα (29/3) οι δύο δυνατοί παίκτες του Survivor, Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, έφτασαν με πτήση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μόλις λίγα 24ωρα αφότου ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι αποβάλλονται από το παιχνίδι.


Διαφ.


Σύμφωνα με τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση προμηθευόταν τροφή από τους ντόπιους κάτοικους ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης είχε χρηματίσει κάτοικο της περιοχής προκειμένου να έχει στη διάθεσή του κινητό τηλέφωνο ώστε να επικοινωνεί με τους οικείους του. Η αντίδραση της παραγωγής ήταν άμεση και οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής.

«Τι λες ρε άσχετε, άθλιε βρωμιάρη... Ισχύει πως χρωστάς 32,5 εκατ. ευρώ σε Εφορία και ΕΦΚΑ;» - Τα γαλλικά του Χατζηνικολάου και οι κατηγορίες «φωτιά» του Παύλου Πολάκη (photo)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Τι λες ρε άσχετε, άθλιε βρωμιάρη… Ισχύει πως χρωστάς 32,5 εκατ. ευρώ σε Εφορία και ΕΦΚΑ;» – Τα γαλλικά του Χατζηνικολάου και οι κατηγορίες «φωτιά» του Παύλου Πολάκη (photo)

Ο Ηλίας και ο Γιωρίκας εμφανίστηκαν από άλλες εξόδους από την αίθουσα αφίξεων και αφού χαιρετήθηκαν, πήρε ο καθένας τον δρόμο για το σπίτι του. Με το που εμφανίστηκε ο Ηλίας Γκότσης όμως αποκάλυψε ότι καθυστέρησαν να βγουν γιατί είχαν χάσει τις βαλίτσες τους. Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που περίμεναν αλλά έκανε πλάκα μαζί τους λέγοντάς τους να κανονίσουν για καφέ έξω για να τα πει όλα.

Survivor All Star: «Τι έχασα Θεέ μου» – Το πρώτο μήνυμα του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του (photos)

Με χαμόγελα επιστρέφουν στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star λόγω παραβίασης κανονισμών. Παράλληλα, δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση της μητέρα του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του γιου της από το ριάλιτι

Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τον συνταξιδιώτη του Γιωρίκα γράφοντας: “ιδανικό άτομο για ταξίδι”. Σε μια ακόμα ανάρτηση οι δύο παίκτες κάθονται δίπλα – δίπλα με τον Γιωρίκα να έχει μόλις ξυπνήσει.

Ο αθλητής ελεύθερης πάλης κοινοποίησε επίσης ένα απόσπασμα από έναν αγώνα που έγινε όσο εκείνος ήταν στον Άγιο Δομίνικο γράφοντας: «Τι έχασα Θεέ μου».

Το πρώτο μήνυμα του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του από το Survivor All Star


Πηγή