Survivor All Star spoiler 26/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση – Survivor


Survivor All Star spoiler 26/3: Πρώτη ημέρα της αγωνιστικής εβδομάδας για το ριάλιτι επιβίωσης και όπως είναι λογικό ανατρέπονται όλα πια με τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο!


Διαφ.


Τα νέα πρόσωπα στα ρόστερ φέρνουν τον «αέρα» ανανέωσης που αναμενόταν και όλοι φυσικά περιμένουν να δουν ποια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία: Διάσημοι ή Μαχητές; Το ενδιαφέρον αργότερα όμως στρέφεται και στη «μάχη» για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης.

Χειμωνιάτικο «πισωγύρισμα» από τον Γιάννη Καλλιάνο - «Από το μεσημέρι της Δευτέρας το σκηνικό...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χειμωνιάτικο «πισωγύρισμα» από τον Γιάννη Καλλιάνο – «Από το μεσημέρι της Δευτέρας το σκηνικό…»

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε (26/3) στο Survivor All Star

Survivor All Star spoiler 26 Μαρτίου

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η νέα Κόκκινη! Έτσι λοιπόν, οι παίκτες των Μπλε θα βγουν ξανά στο συμβούλιο του νησιού, αλλά αυτή τη φορά για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα, λοιπόν, με την επιβεβαιωμένη πληροφόρησή μας η πρώτη παίκτρια που βγαίνει στον τάκο είναι η… συνήθης ύποπτη, Ελευθερία Ελευθερίου!

Survivor All Star: Στο “ντάκο” ο Ατζούν! Απέστειλε και δεύτερο εξώδικο η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Ο όρος του συμβολαίου της που έχει παραβιαστεί

Survivor All Star: Στο “ντάκο” ξανά ο Ατζούν καθώς απέστειλε και δεύτερο εξώδικο η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατηγορώντας την εταιρεία παραγωγής ότι δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Βάσια Καπερνάρου, δικηγόρος της Ασημίνας η οποία αναφέρθηκε λεπτομερώς στο περιεχόμενο του εγγράφου που κοινοποιήθηκε στον Acun Ilicali. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 26/3.

«Εκδόθηκε το εξώδικο, η αιτία είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει την κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ίδιας και του παραγωγού. Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση που αναφέρει ότι μετά το επεισόδιο της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 ημέρες μετά».

Εξώδικο Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Ατζούν για το Survivor All Star


Πηγή