Θανατηφόρο τροχαίο στο Λαγονήσι: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου – Νεκρός ο οδηγός του δικύκλου – Ελλάδα


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/3) στη Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στο Λαγονήσι. Υπενθυμίζεται, ότι έχασε την ζωή της σε τροχαίο 22χρονη στην Κρήτη.


Διαφ.


Σύμφωνα με το irafina.gr, μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός του δικύκλου να βρει τραγικό θάνατο.

Δραματική πρόβλεψη Κλέαρχου Μαρουσάκη: Έρχεται επικίνδυνη κακοκαιρία με χιόνι, χαλάζι και ανεμοστρόβιλους - Προσοχή σε αυτές τις περιοχές (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δραματική πρόβλεψη Κλέαρχου Μαρουσάκη: Έρχεται επικίνδυνη κακοκαιρία με χιόνι, χαλάζι και ανεμοστρόβιλους – Προσοχή σε αυτές τις περιοχές (Video)

Την ίδια ώρα με ανάρτησή της στο Facebook η Ναταλί Κάκκαβα τονίζει για το περιστατικό: «Κάθε χρόνο θρηνούμε δεκάδες ανθρώπινες ζωές στο παραλιακό μέτωπο του Λαγονησίου..Γιατί; Ένας ακόμη συνάνθρωπός μας ίσως είχε σώσει τη ζωή του σήμερα, εάν το αίτημα χρόνων για διαχωριστικό διάζωμα είχε υλοποιηθεί».

Κάθε χρόνο θρηνούμε δεκάδες ανθρώπινες ζωές στο παραλιακό μέτωπο του Λαγονησίου..Γιατί? Ένας ακόμη συνάνθρωπός μας ίσως είχε σώσει τη ζωή του σήμερα,εάν το αίτημα χρόνων για διαχωριστικό διάζωμα είχε υλοποιηθεί..

Ποσο ακόμα φόρο αίματος πρέπει να πληρώσουμε μέχρι να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι?Εδώ δεν υπάρχουν ευθύνες?

Κύριοι εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

Κουράστηκα με τη φράση αναλαμβάνω το μεριδιο της ευθύνης που μου αναλογει…Πότε?Αφού εχει γίνει το κακό?

Φτάνει..Δεν σας χρειάζομαι τότε για να βγείτε στα κανάλια με περιλυπο ύφος και να δηλώσετε συντετριμμένοι..Τώρα σας χρειάζομαι..Ο κόσμος φωνάζει..Ζητάει άμεσες λύσεις..

Κάντε κάτι αμέσως..

Σώστε τα παιδιά μας..

Σοβαρό τροχαίο με πολυτελές αυτοκίνητο στην Βάρκιζα: Καρφώθηκε σε κολώνα – Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο (photos)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/3) στην Βάρκιζα όταν οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και καρφώθηκε σε κολώνα.

Από το τροχαίο παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Κυβέλης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές και απεγκλώβισαν ένα άτομο, το οποίο ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

Τροχαίο και πυρκαγιά σε ιχε όχημα μετά από πρόσκρουση σε κολόνα φωτισμού στην Βάρκιζα με 2 ελαφρά τραυματίες και 1 άτομα…

Posted by Leonidas Stratis on Thursday, March 23, 2023

Πηγή