Survivor All Star spoiler 21/03: «Τράβα γ@μ@σου ρε φλώρε!» – Άγρια επίθεση Τάκη Καραγκούνια σε Ηλία Γκότση όταν έκλεισαν οι κάμερες! – Survivor


Survivor All Star spoiler 21/03: Ο κακός χαμός επικράτησε μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στον Άγιο Δομίνικο, μετά την χαμένη ασυλία των Μαχητών και την υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια!


Διαφ.


Συγκεκριμένα χτες ο Τάκης Καραγκούνιας αναδείχθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα του, για λόγους συμπεριφοράς, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον ίδιο! Άρχισε να κατηγορεί τους πάντες (τι περίεργο) και ειδικά τον Ηλία Γκότση, τον οποίο βλέπει ως βασικό υπεύθυνο για την υποψηφιότητά του!

Νέα Σελήνη στον Κριό και πονοκέφαλος για ΟΛΑ τα ζώδια: Έκτακτη προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νέα Σελήνη στον Κριό και πονοκέφαλος για ΟΛΑ τα ζώδια: Έκτακτη προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα!

Ο Ηλίας Γκότσης από την πλευρά του του έκανε επίθεση στο συμβούλιο και το σχόλιο για το… μυαλό του Τάκη δεν του άρεσε καθόλου με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει! Μόλις οι κάμερες έκλεισαν και ο Γιώργος Λιανός καληνύχτισε τους τηλεθεατές τότε ο Τάκης Καραγκούνιας φύλαγε μια έκπληξη για τον συμπαίκτη του.

Άρχισε να φωνάζει μόλις σηκώθηκαν όλοι για να φύγουν και πήγε και έσπρωξε τον Ηλία Γκότση με την ατάκα «τράβα γ@μ@σου ρε φλώρε!» Όπως ήταν λογικό ο νικητής του Survivor 2018 βγήκε από τα ρούχα του και προσπάθησε να αρπάξει τον συμπαίκτη του, με τον τελευταίο να έχει κρυφτεί πίσω από συμπαίκτες του που μπήκαν στην μέση για να τους χωρίσουν!

Με τα πολλά άνθρωποι της παραγωγής παράτησαν τα πάντα και μπήκαν να χωρίσουν τους δύο συμπαίκτες, με την κατάσταση να μην ηρεμεί και μετά το τέλος του, αφού οι δύο συμπαίκτες ήταν σε ένταση και στην επιστροφή στις καλύβες! Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, σχετικά με τις σχέσεις του Τάκη Καραγκούνια με τον Ηλία Γκότση, αφού μένει να φανεί κατά πόσο θα επηρεάσει την ομάδα των Μαχητών!


Πηγή