Survivor All Star spoiler 19/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Κλειδώνουν» την ασυλία – Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια! – Survivor


Survivor All Star spoiler 19/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο Survivor All Star, με τους παίκτες κάθε εβδομάδα να παλεύουν για την επιβίωσή τους και το δρόμο να είναι πολύ μακρύς, μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Ποια θα είναι η πρώτη υποψήφια απόψε;


Διαφ.


Το παιχνίδι έχει κάθε εβδομάδα πολλές συγκινήσεις να μας προσφέρει, έχοντας εδώ και λίγο καιρό επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς, με κανέναν να μην πρέπει να θεωρεί, ότι μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Αυτό κατάλαβε και η Τζο Μαριδάκη, η οποία αποχώρησε μετά από μια ψηφοφορία... σκέτο θρίλερ που κρίθηκε σε πολύ λίγες ψήφους.

14 διάσημοι Έλληνες με τσιγγάνικη καταγωγή - Με τον 8ο μείναμε κάγκελο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

14 διάσημοι Έλληνες με τσιγγάνικη καταγωγή - Με τον 8ο μείναμε κάγκελο

Η νέα εβδομάδα, φυσικά, φέρνει και καινούργιες καταστάσεις στους δέκτες μας, με τον «πόλεμο» στις δύο ομάδες καλά να κρατεί, και δη τους Μαχητές που είχαν αναγκαστεί την τελευταία εβδομάδα να ψηφίσουν πέντε παίκτες προς αποχώρηση, ευελπιστώντας να αλλάξουν πολύ σύντομα την κατάσταση.

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας, άλλωστε, μας επιφυλάσσει ένα έπαθλο ασυλίας και φαγητού ταυτόχρονα, ως είθισται, με τον νικητή σίγουρα να παίρνει το υψηλό αβαντάζ για τις επόμενες μέρες, όπως πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει. Μένει, βέβαια, να φανεί το ποιος εν τέλει θα βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, οι Μαχητές είναι εκείνοι που επικρατούν και μειώνουν στο σύνολο σε 26-21, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να οφείλουν να ψηφίσουν. Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, εκείνη που θα τεθεί στην κρίση του κοινού είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, λίγο μόλις καιρό μετά την είσοδό της, με την καμπάνα να «χτυπά».


Πηγή