Ξεκάθαρος ο Τάσος Αρνιακός για την 25η Μαρτίου: «Με το που μπει η εαρινή ισημερία ο καιρός…» – Ελλάδα


Ο Τάσος Αρνιακός δίνει τη δική του πρόγνωση για τον καιρό, τονίζοντας πως αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο ανοιξιάτικος, με την εαρινή ισημερία να έρχεται.


Διαφ.


Σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο, η άνοιξη θα ξεκινήσει να είναι παρούσα με λιγότερες βροχές από αύριο (20/3), χαρίζοντάς μας εξαιρετικές συνθήκες για την 25η Μαρτίου με τον υδράργυρο πάνω από τους 20 βαθμούς, κάτι στο οποίο δείχνει να συμφωνεί και η ΕΜΥ.

Χαμένος από παντού στα 86 του ο Γιάννης Ευαγγελίδης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ιστορικός ηθοποιός της βιντεοταινίας που άφησε εποχή ως αρχηγός της Αστυνομίας στο «Καλημέρα Ζωή»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χαμένος από παντού στα 86 του ο Γιάννης Ευαγγελίδης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ιστορικός ηθοποιός της βιντεοταινίας που άφησε εποχή ως αρχηγός της Αστυνομίας στο «Καλημέρα Ζωή»

Καιρός σήμερα 19/3: Έρχεται δυναμικά η άνοιξη με άνοδο της θερμοκρασίας - Πού υπάρχει ακόμη κίνδυνος για βροχή

Καιρός σήμερα: Η άνοιξη μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στις περισσότερες περιοχές, αφήνοντας πίσω μια και καλή από σήμερα (19/3) τις χειμωνιάτικες συνθήκες.

Γενικά αίθριος προβλέπεται την Κυριακή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στην ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα και πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, με ασθενείς βροχές στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και στα νοτιοανατολικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Ο καιρός στις περιοχές της Ελλάδας

Στην Αττική αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις και από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στην περιοχή του Καστελλόριζου πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ. Εξασθένηση από το βράδυ στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Εύβοια θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή