Οργή του Τάσου Δούση εναντίον Κυριάκου Μητσοτάκη: «Προκαλείτε τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους, θυσιάστε τα δικά σας παιδιά…» – Ελλάδα


Ο Τάσος Δούσης δεν έχει κρύψει από την πρώτη στιγμή τη θλίψη και το θυμό του για την τραγωδία στα Τέμπη και τη μετέπειτα διαχείρισή της από την κυβέρνηση, φανερώνοντας εκ νέου την οργή του με αφορμή τα τελευταία λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Διαφ.


Ο ίδιος, λοιπόν, επισημαίνει πως δεν πρόκειται για μία θυσία που ήθελαν να κάνουν πράγματι αυτοί οι άνθρωποι, αλλά πως πρόκειται για μία δήλωση η οποία φανερώνει πως η «κεφαλή» της χώρας αδυνατεί να κατανοήσει ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα, χωρίς να μπορεί να δείξει κατανόηση σε όλο αυτό τον κόσμο που πονά αυτές τις μέρες και θα συνεχίσει να πονά, με αποτέλεσμα να χάνει τη στήριξη όσων θέλουν να πιστέψουν πως μπορεί να σώσει τον λαό του.

Χαμένος από παντού στα 86 του ο Γιάννης Ευαγγελίδης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ιστορικός ηθοποιός της βιντεοταινίας που άφησε εποχή ως αρχηγός της Αστυνομίας στο «Καλημέρα Ζωή»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χαμένος από παντού στα 86 του ο Γιάννης Ευαγγελίδης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ιστορικός ηθοποιός της βιντεοταινίας που άφησε εποχή ως αρχηγός της Αστυνομίας στο «Καλημέρα Ζωή»

Τάσος Δούσης για Μητσοτάκη

Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Τάσος Δούσης: «Έχουν μπουκώσει τον κόσμο με μπούρδες - Οι γνωστοί τηλεξεφτίλες...»

Ο Τάσος Δούσης μας έχει συνηθίσει να μη μασάει τα λόγια του και το έκανε και αυτή τη φορά μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Ο γνωστός δημοσιογράφος με μια μακροσκελή δήλωση στο Instagram, τονίζει πως εδώ και χρόνια οι γνωστοί τηλεξεφτίλες έχουν μπουκώσει τον κόσμο με ατελείωτες μπούρδες. Και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!

Μάλιστα όλον αυτό τον καιρό ο Τάσος Δούσης παίρνει συνεχώς θέση σε όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Η «ενσυναίσθηση». Όλοι την ακούνε, ελάχιστοι ξέρουν τι πραγματικά σημαίνει. Ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα επίγνωσης και κατανόησης των αναγκών, των ανησυχιών και των απόψεων ενός προσώπου! Ενσυναισθηση λοιπόν δεν έχουν οι γνωστοί τηλεξεφτίλες που ως αυτόκλητοι τιμητές των πάντων ξιφουλκούν εναντίον όλων!

Οι γνωστοί τηλεκαραγκιόζηδες, υπολείμματα του παρελθόντος με θεατρικά ουρλιαχτά, επιθέσεις και γενικούς αφορισμούς, κορώνες και λογύδρια, ύβρεις ακόμα και σε απλούς δημοσιογράφους του μεροκάματου ή εργαζόμενους προσπαθούν για ένα νούμερο παραπάνω να «παίξουν» με την λαική οργή και με το πένθος των ανθρώπων!

Όλοι αυτοί ας κάνουν την αυτοκριτική τους για την τεράστια ευθύνη που έχουν για 25 χρόνια τουλάχιστον που έχουν μπουκώσει τον κόσμο με ατελείωτες μπούρδες και βλακείες υποκουλτούρας κουτσομπολιού και προβολής ανύπαρκτων δήθεν σταρ και μετά ας μιλήσουν όλα τα άλλα. Και για τα γνωστά και αστεία να «ξαναγνωριστούμε» γνωριζόμαστε εξαιρετικά καλά. Για να δούμε αν κάποιοι είχαν εκλεγεί βουλευτές το 2007 θα είχαν μούτρα σήμερα για κριτική; Για να μην πω για τους γνωστούς λαικιστές που στα πάνελ τους έκαναν ήρωες τους περιθωριακούς και αστείους αυτούς που σήμερα βρίζουν!

Ας πάψει επιτέλους η υποκρισία. Ο πόνος και η θλίψη δεν πρέπει να εμπορευματοποιούνται, ούτε να γίνονται αφορμή για σέλφι μέσα στην καλή χαρά, στο πλαίσιο μιας διαδήλωσης. Λίγος σεβασμός στη μνήμη όλων αυτών που χαθηκαν παρακαλώ...Να βελτιωθούμε ΟΛΟΙ κοινωνικά και ατομικά να γίνουμε άνθρωποι και έτσι θα κάνουμε το κράτος και την πατρίδα να πάει στην πρόοδο.»

ανάρτηση Τάσου Δούση τηλεξεφτίλες


Πηγή