Survivor All Star: Έξαλλη η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα με τη Μαρία Αντωνά – «Έστειλα και μήνυμα στην ίδια, γιατί…» – Survivor


Survivor All Star: Έξαλλη έγινε η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα με τη Μαρία Αντωνά, μετά τις δηλώσεις της για το σπίτι του φαρμακοποιού. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έστειλε η ίδια μήνυμα στη δημοσιογράφο.


Διαφ.


Για όσα είχε πει η Μαρία Αντωνά στο Happy Day απάντησε η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα. «Ως κατηγορία το είπε ότι θα πάρει ο Άρης βίλα στη Γλυφάδα. Από ότι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας» είχε πει η Μαρία Αντωνά για το σπίτι που έχει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Θυμάστε την Αλεξανδριανή Σικελιανού; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός (photos)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θυμάστε την Αλεξανδριανή Σικελιανού; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός (photos)

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση. Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια»

«Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει» ήταν η απάντηση της αδερφής του Σπύρου Μαρτίκα, Θεοδώρας στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το βίντεο

Survivor All Star: «Βόμβα» από τη Χριστίνα Κεφαλά - «Θεωρώ πως η Ελευθερία είναι πολύ...»

Για το ειδύλλιο Ελευθερίας – Μάριου αλλά και για τις διαμάχες που έχουν ξεσπάσει με τους υπόλοιπους παίκτες στο Survivor All Star, αναφέρθηκε η Χριστίνα Κεφαλά, ρίχνοντας «βόμβα» για την τραγουδίστρια.

«Μπήκαμε μαζί με την Ελευθερία και την Ευρυδίκη. Η Ελευθερία όσο να ‘ναι φαίνεται λίγο παραπάνω, ο κόσμος την αγαπάει, τη συμπαθεί, δεν τη συμπαθεί, έχει κοινό. Όσο περισσότερο φαίνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και παίζεις περισσότερο στο μοντάζ, τόσο περισσότερο αποκτάς και κοινό», σχολιάζει η Χριστίνα Κεφαλά στην εκπομπή «Γεια Σου».

«Ψηφίστηκα αγωνιστικά, γιατί δεν ήμουν καλή, δεκτό. Σίγουρα όμως όταν είσαι σε μία υποομάδα και ανταλλάσσεις κουβέντες, είναι λογικό να ψηφίσεις κάποιον από άλλη υποομάδα», αναφέρει στη συνέχεια.

«Θεωρώ ότι η Ελευθερία ενδιαφερόταν πολύ για τον Μάριο και ακόμα ενδιαφέρεται. Εγώ, μετά το περιστατικό με την Καρολίνα, της είπα να μην στεναχωριέται και ότι οι άντρες έρχονται και φεύγουν. Της λέω: για σένα και μόνο, μείνε μακριά. Όμως, δεν άντεξε», περιγράφει η Χριστίνα Κεφαλά για το ειδύλλιο Ελευθερίας – Μάριου Πρίαμου.

«Δεν αξίζει να κυνηγάς έναν άντρα, να σε βλέπει και ο κόσμος, η οικογένειά σου. Της το είχε πει και η Ευρυδίκη. Εγώ έβλεπα έναν Μάριο πολύ απόμακρο. Το αν της έχει κάνει κακό στην εικόνα της θα φανεί. Από ‘κει και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να καψουρευτεί, να ζήσει τρελά, να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του», προσθέτει.

«Είναι όντως τόσο απάνθρωπο το Survivor όπως είπε και ο Σχίζας. Όμως, ο Μαρτίκας δεν είναι δαιμόνιος. Θέλω να το πω αυτό. Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στο Survivor All Star», τονίζει σε άλλο σημείο η Χριστίνα Κεφαλά


Πηγή