Survivor All Star: «Ευτυχώς που…» – Το μήνυμα «φωτιά» της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Survivor


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε την Τετάρτη 15/3 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και στο Καλό Μεσημεράκι. Μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star για όλα όσα έζησε εκεί. Η ίδια, μπορεί να μην έμεινε για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο και στην ομάδα των Κόκκινων, ωστόσο το διάστημα που έμεινε εκεί έγινε μεγάλος χαμός και εκείνη δεν έμεινε έξω από αυτόν, αλλά αντιθέτως αναμείχθηκε, παίρνοντας κυρίως το μέρος της Ελευθερίας Ελευθερίου σε ότι κι αν συνέβαινε στο παιχνίδι.


Διαφ.


Κατά την συζήτησή της με τον Νίκο Μουτσινά, λοιπόν, δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τα χρήματα που έβγαλε από το ριάλιτι σε μόλις λίγες εβδομάδες, αλλά και για το σκηνικό όπου η φίλη της και τραγουδίστρια κρυφάκουγε την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα (δείτε εδώ τι συνέβη πραγματικά).

Έκτακτη προειδοποίηση Meteo: «Κατρακυλά» η θερμοκρασία – Η ψυχρή «εισβολή» θα φέρει χιόνι σε χαμηλά υψόμετρα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έκτακτη προειδοποίηση Meteo: «Κατρακυλά» η θερμοκρασία – Η ψυχρή «εισβολή» θα φέρει χιόνι σε χαμηλά υψόμετρα

Το μήνυμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Παπαδοπούλου μετά τη συνέντευξη για το Survivor All Star

Ακούγοντας, λοιπόν, τα λόγια της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου που δίνει τον δικό της αγώνα κατά του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την αποβολή της, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποθεώνοντας την σχεδιάστρια κοσμημάτων για το γεγονός πως μίλησε "ανοιχτά" για όλα και δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της.

Survivor All Star: «Ευτυχώς που...» -  Το μήνυμα «φωτιά» της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Survivor All Star: «Ο Πρίαμος πρώτος και καλύτερος...» - Δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Την πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Νίκο Μουτσινά και στο Καλό Μεσημεράκι. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για όλους και για όλα. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση των παικτών στην ενημέρωση για την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως είπε, νικητή επιθυμεί τον Γιώργο Πιλίδη γιατί πιστεύει ότι οι υπόλοιποι νοιάζονται μόνο για τα χρήματα. «Το παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, ούτε όπως το βλέπατε εσείς. Αν εσείς βλέπατε μία κατάσταση στο 5, αυτή η κατάσταση είναι στο 15. Είναι πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες που δεν τα βλέπετε. Επειδή κανείς δεν είναι για την εμπειρία, μόνο ο Πιλίδης είναι που πέρσι το έζησε για 2 εβδομάδες, όλοι για τα χρήματα είναι. Ο πιο αγνός είναι ο Πιλίδης, γιατί δεν το είχε ζήσει πέρσι όπως εγώ. Όλοι είναι διαβασμένοι. Κοιτάζουν κάθε εβδομάδα να πέφτει το χρήμα -που είναι και πολύ- και δεν τους νοιάζει να κάνουν κωλοτούμπα» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ακόμα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε και τα «καρφιά» της για την τηλεθέαση του Survivor All Star. «Το θέμα είναι ότι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καθένας είναι ένας ρόλος. Βλέπω ανθρώπους που πριν μπούμε στον αγώνα ή στην καλύβα είναι άλλοι. Βλέπω ανθρώπους που στην κάμερα δεν μιλούν και όταν λείπει η κάμερα κελαηδούν. (…)

Οι παίκτες νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ξέρεις. Θα ήθελα να τους πεις ότι είναι ριάλιτι. Ο Μάριος Πρίαμος πρώτος και καλύτερος και του είπα: ξέρεις που έχεις έρθει;. Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το “ριάλιτι” κάνει το 15%».

«Τελικά θα με διώξουν από τον ΣΚΑΪ. Γι’ αυτούς τους λόγους, όχι για τα άλλα που είπα» απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ανταρσία» των παικτών στο Survivor - Απείλησαν τον Ατζούν με απεργία

Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor All Star: Ο Τούρκος παραγωγός θέλει να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να αλλάξει τους κανόνες του, όμως οι παίκτες διαφώνησαν και τελικά το... πλήρωσαν πολύ ακριβά

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Πηγή