Survivor All Star spoiler 12/3: Ανατροπή και δικαίωση! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία – Survivor


Survivor All Star Spoiler: Στον απόηχο της οικειοθελούς αποχώρησης του Στάθη Σχίζα, με αφορμή τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το Survivor All Star μπαίνει σε ακόμη μία αγωνιστική εβδομάδα με μεγάλη μάχη!


Διαφ.


Πέραν βέβαια του Στάθη, εκτός Survivor πια βρίσκεται κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λόγω του ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Από αύριο 12/3 όμως ξεκινάει μια νέα εβδομάδα για τις δύο ομάδες, όπου για ακόμη μια φορά Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για τις ασυλίες, τα έπαθλα φαγητού και για την επικοινωνία.

«Πολική» επέλαση Σάκη Αρναούτογλου: «Ισχυρές χιονοπτώσεις - Έως και 50εκ. το ύψος...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Πολική» επέλαση Σάκη Αρναούτογλου: «Ισχυρές χιονοπτώσεις - Έως και 50εκ. το ύψος...»

Νικητής της πρώτης ασυλίας στο Survivor All Star (Κυριακή 12/3)

Survivor All Star spoiler

Αύριο το βράδυ λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για την 1η ασυλία της εβδομάδας, η οποία θα συνοδευτεί με έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που κατά πάσα πιθανότητα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη! Σε λίγες ώρες όμως θα επιστρέψουμε με έγκυρο αποτέλεσμα αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Τρελάθηκε η παραγωγή: Έβαλαν λουκέτο στους κάδους για να μην κλέβουν φαγητό οι παίκτες στο Survivor

Όπως γνωρίζουμε, στα παιχνίδια επιβίωσης του Survivor All Star, υπάρχει μεγάλο θέμα όσο αφορά, το φαγητό και την πείνα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες να έχουν κατηγορηθεί πως ψάχνουν και κλέβουν φαγητό από τεχνικούς, δημοσιογράφους, ακόμα και ντόπιους, με ορισμένους μάλιστα να είχαν προχωρήσει ακόμα και σε συμφωνίες με κατοίκους του Αγίου Δομίνικου προκειμένου να λαμβάνουν φαγητό έναντι αμοιβής.

Survivor All Star: Κλέβουν φαγητό από την παραγωγή

Και ενώ πολλοί θα πίστευαν πως μετά την αποβολή των Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι παίκτες θα είχαν σταματήσει να παραβαίνουν τους κανόνες, η παραγωγή γνωρίζει καλά πως Διάσημοι και Μαχητές εξακολουθούν να κλέβουν φαγητό με όποιον τρόπο μπορούν.

Γι’ αυτό και πάρθηκαν σκληρά μέτρα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Πρωινό μας», η παραγωγή τοποθέτησε… λουκέτα τους κάδους απορριμμάτων στις καλύβες τεχνικών και δημοσιογράφων, στους χώρους των αγώνων αλλά και στους χώρους μεταφοράς των παικτών.

Κι αυτό διότι οι παίκτες ψάχνουν στα σκουπίδια για υπολείμματα τροφής και αναψυκτικών μέσα στα ειδικά τάπερ από φελιζόλ από τα οποία τρώνε όσοι εργάζονται για το φετινό Survivor, κάτι που επιβεβαίωσε on air και η πρώην παίκτρια Χριστίνα Κεφαλά.


Πηγή