Survivor All Star spoiler 09/03: Παρελθόν από το ριάλιτι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! – Survivor


Survivor spoiler 08/03: Γνωστοί έγιναν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι χτες το βράδυ τέθηκαν στην ευχέρια του τηλεοπτικού κοινού!


Διαφ.


Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν χτες την μάχη τους για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία κατέληξε τελικά στα χέρια των κόκκινων, με αποτέλεσμα και οι Μαχητές να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιος ήταν αυτός; Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr, ήρθε να προστεθεί στους τρεις υποψηφίους των Διασήμων και να σχηματίσουν την τετράδα με την Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σπύρο Μαρτίκα!

Survivor All Star trailer 08/03: Βόμβα Μαρτίκα! Έπιασε στα πράσα την Ελευθερία να... (video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star trailer 08/03: Βόμβα Μαρτίκα! Έπιασε στα πράσα την Ελευθερία να... (video)

Ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει;

Survivor All Star spoiler 09/03: Παρελθόν από το ριάλιτι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Survivor spoiler 08/03: Ποιος παίκτης αποχωρεί στο επεισόδιο της Πέμπτης;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η αποχώρηση δεν θα προβληθεί σήμερα αλλά στο επεισόδιο της Πέμπτης, όμως γίνεται άλλωστε κάθε εβδομάδα εδώ και λίγο διάστημα. Τα γυρίσματα της αποχώρησης μόλις έγιναν και έχουμε σίγουρο αποτέλεσμα!

Τα πράγματα σήμερα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα! Η αποχώρηση της εβδομάδας δείχνει να είναι γυναικεία υπόθεση, καθώς οι δύο άνδρες της παρέας είναι πολύ δυνατοί στις ψηφοφορίες, ειδικά ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ ταυτόχρονα οι δύο γυναίκες και νέες παίκτριες είναι στο Survivor All Star και δείχνουν να μην είναι τόσο αγαπητές στο τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε και στο Survivor 2021 που πήραν μέρος αποχώρησαν σχετικά γρήγορα.

Επομένως η αποχώρηση της εβδομάδας θα κριθεί μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Και αυτή που αποχωρεί είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Survivor All Star spoiler 09/03: Παρελθόν από το ριάλιτι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Για περισσότερα Survivor Spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram


Πηγή