Survivor spoiler 08/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας! – Survivor


Survivor spoiler 08/03: Αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία σήμερα στο Survivor All Star με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τη δική τους μάχη για τη νίκη!


Διαφ.


Μετά από τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας και τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση που βγήκαν, οι δύο ομάδες έδειξαν πως διανύουν αντίθετες πορείες. Μπορεί οι Μαχητές χτες να έχασαν την τρίτη ασυλία, όμως δείχνουν σε πολύ καλύτερο φεγγάρι. Γι' αυτό άλλωστε έχουν μόνο έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο ενώ οι Διάσημοι έχουν τρεις.

Survivor All Star trailer 08/03: Βόμβα Μαρτίκα! Έπιασε στα πράσα την Ελευθερία να... (video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star trailer 08/03: Βόμβα Μαρτίκα! Έπιασε στα πράσα την Ελευθερία να... (video)

Η αποχώρηση ωστόσο αργεί ακόμα αφού θα προβληθεί την Πέμπτη (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί) και μέχρι τότε προέχει το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Ποιος κερδίζει; Οι Διάσημοι έχουν το πάνω χέρι στο συγκεκριμένο έπαθλο, αφού έχουν χάσει μόλις έναν αγώνα, αυτόν της περασμένης εβδομάδας, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Survivor spoiler 08/03: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 08/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν θα κληθούν να δώσουν τη μάχη τους για να απολαύσουν το σημερινό έπαθλο, που έχει αποδείξει στο παρελθόν πως ανεβάζει την ψυχολογία της νικήτριας ομάδας. Οι Μαχητές δείχνουν σε καλύτερο φεγγάρι, ενώ ταυτόχρονα το έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στην επικοινωνία με άτομα της οικογένειάς του, αφού μέχρι σήμερα έχουν διαβάσει μόνο tweets!

Θα τα καταφέρουν; ΝΑΙ! Οι Μαχητές απόψε κερδίζουν και μάλιστα σχετικά εύκολα, καθώς έχει διαρρεύσει ότι το σκορ της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ένα 10-7 υπέρ της μπλε ομάδας!

Για περισσότερα Survivor Spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram


Πηγή