Τέμπη: «Οι εικόνες που αντικρίσαμε ήταν πολύ σκληρές» – «Λύγισε» στην κάμερα ο διασώστης της ΕΜΑΚ (Video) – Ελλάδα


«Οι εικόνες που αντικρίσαμε ήταν πολύ σκληρές» ανατριχιάζει η περιγραφή του διασώστη της ΕΜΑΚ Γιάννη Παπαγιαννάκη, η φωτογραφία του οποίου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό όλων.


Διαφ.


Δείτε επίσης: «Αμάν!...»: Η ατάκα του σταθμάρχη που απέδειξε πόσο ακατάλληλος ήταν! Νέα ηχητικά ντοκουμέντα σοκάρουν!

Survivor All Star trailer 08/03: Βόμβα Μαρτίκα! Έπιασε στα πράσα την Ελευθερία να... (video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star trailer 08/03: Βόμβα Μαρτίκα! Έπιασε στα πράσα την Ελευθερία να... (video)

Όπως αποκάλυψε στην τηλεόραση του ANT1 «τη στιγμή που με απαθανάτισε ο φακός ήμουν μπροστά στα προσωπικά αντικείμενα μιας κοπέλας που είχε κάποια καλλυντικά, κάποια ρούχα και από πάνω είχε αίμα και υπολείμματα ανθρώπινης σάρκας».

Ο πυροσβέστης της ΕΜΑΚ μίλησε για τη θλίψη, την απογοήτευση και την οργή που ένιωσε φτάνοντας στο σημείο και βλέποντας όλες αυτές τις εικόνες και παραδέχτηκε ότι ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις μετά από δυστυχήματα, αυτή ήταν η δυσκολότερη στιγμή στα 23 χρόνια της καριέρας του.

Πάντως, το μεγαλύτερο δώρο για εκείνον είναι το χειροκρότημα που πήρε από τα παιδιά που προπονεί στο κολυμβητήριο, όταν επέστρεψε από την τραγωδία στα Τέμπη καθώς είναι προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ.

Φραντζέσκα Μπέζα: Ραγίζει καρδιές η φωνή της κοπέλας που «χάθηκε» στα Τέμπη - Είχε κυκλοφορήσει τραγούδι!

Η Φραντζέσκα Μπέζα ήταν ένα ταλαντούχο κορίτσι, μια φοιτήτρια με όνειρα, φιλοδοξίες και αγγελική φωνή που σίγησε πριν μία εβδομάδα στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ραγίζει καρδιές το τραγούδι της Φραντζέσκα Μπέζα που χάθηκε στα Τέμπη, σε μια από τις τραγικές ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από το πολύνεκρο δυστύχημα της περασμένης Τρίτης.

Η Φραντζέσκα Μπέζα κόρη του ασφαλιστή και μουσικού Δημήτρη Μπέζα από το Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ. Παράλληλα ασχολούνταν και με την μουσική με σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη.

Με την φωνή της είχε χρωματίσει αρκετές από τις μουσικές προσπάθειες του πατέρα της με τα βίντεο να βρίσκονται στο διαδίκτυο, ενώ το 2019 είχε κυκλοφορήσει κι ένα δικό της αγγλόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Three years later». Στο τραγούδι η Φραντζέσκα Μπέζα εκτός από την φωνή, υπέγραφε την σύνθεση και τους στίχους.


Πηγή