Survivor All Star spoiler 07/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία! – Survivor


Survivor spoiler 07/03: Δύο αποχωρήσεις θα έχει αυτή η εβδομάδα αφού πέρα από την κλασική βάση ψηφοφορίας έχουμε και την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής!


Διαφ.


Όλα κυμαίνονται λοιπόν σε ρυθμούς του περσινού νικητή του Survivor, αφού η αποχώρησή του ξάφνιασε πολλούς, όχι όμως τόσους μέσα από την ομάδα του καθώς αρκετοί φαίνεται να ήταν αυτοί που το περίμεναν! Από εκεί και πέρα όμως η ζωή συνεχίζεται και οι παίκτες των δύο ομάδων πρέπει να δώσουν τα πάντα για να μην χάσουν άλλη ασυλία και να μην βρεθεί ο εαυτός του καθενός εκτεθειμένος.

«Σειρήνα» από τον Τάσο Αρνιακό - «Ο χειμώνας επιμένει και τα φαινόμενα...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Σειρήνα» από τον Τάσο Αρνιακό - «Ο χειμώνας επιμένει και τα φαινόμενα...»

Survivor spoiler 07/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!

Σήμερα λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές μάχονται για την τρίτη ασυλία, με τις πρώτες δύο να έχουν πάει στα χέρια της μπλε ομάδας και στον τάκο να βρίσκονται ήδη η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! Ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος; Θα είναι από την μπλε ή την κόκκινη ομάδα;

Survivor All Star spoiler 07/03: Οριστικό! Αυτή η ομάδα εξασφαλίζει την τρίτη ασυλία της εβεοδμάδας

Έχουμε λοιπόν και το Survivor spoiler για σήμερα! Οι Διάσημοι δείχνουν σε πολύ δύσκολο φεγγάρι και οι χαμένες ασυλίες έχουν φέρει εντάσεις και νεύρα, σε συνδυασμό με την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Θα επηρεάσει αυτό και απόψε τους κόκκινους;

Survivor spoiler 07/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!

Η απάντηση είναι πως... δεν θα τους επηρεάσει καθώς οι Διάσημοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη νίκη και μαζί θα περιορίσουν σε τρεις τους υποψήφιους από την ομάδα τους! Οπότε πάμε για τέταρτο υποψήφιο από την ομάδα των Μαχητών! Ποιος θα είναι αυτός; Μείνετε συντονισμένοι διότι ακολουθεί νέο survivor spoiler εδώ στο Athensmagazine.gr!


Πηγή