Πέθανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος – Πολιτική


Θρήνος επικρατεί στην χώρα, καθώς σε ηλικία 92 ετών πέθανε ο πρώην βουλευτής Καβάλας με την Νέα Δημοκρατία, Σπύρος Παπαδόπουλος.


Διαφ.


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα και σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ έκανε μετεκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1985 έως το 1993.

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του πρώην βουλευτή, τονίζοντας ότι ήταν «ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με αρχές και ήθος, που προσέφερε πολλά τόσο στην επιστήμη όσο και στην πολιτική», με ένα γνωστό δημοσιογράφο επίσης να χάνει τη ζωή του.

Σπύρος Παπαδόπουλος θάνατος

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Καβάλας Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα και σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ έκανε μετεκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1985 έως το 1993. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος με αρχές και ήθος που προσέφερε πολλά, τόσο στην επιστήμη όσο και στην πολιτική. Στην οικογένεια και του οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

ΝΔ: Κάποιοι παρουσιάζουν τον σταθμάρχη ως «ρουσφέτι» υπουργού, δεν έχει όρια η αθλιότητά τους

«Κάποιοι επιμένουν στις αθλιότητες των προηγούμενων ημερών, προσπαθώντας με διάφορους τρόπους να συνδέσουν τον σταθμάρχη που διώκεται για το δυστύχημα στα Τέμπη με τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Ξεκίνησαν προσπαθώντας να τον παρουσιάσουν ως "ρουσφέτι" συγκεκριμένης βουλευτού, η οποία τους διέψευσε και προσέφυγε εναντίον τους στη Δικαιοσύνη για την άθλια συκοφαντία.

Σήμερα, τον παρουσιάζουν ως "ρουσφέτι" υπουργού. Επειδή και η αθλιότητα έχει τα όριά της, τους καλούμε να πουν όνομα. Αλλιώς είναι κοινοί συκοφάντες.

Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Είναι ντροπή κάποιοι να αξιοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές προκειμένου να διασπείρουν ψεύδη με μικροπολιτικές στοχεύσεις!», συμπληρώνει.

ΝΔ: Κάποιοι παρουσιάζουν τον σταθμάρχη ως «ρουσφέτι» υπουργού, δεν έχει όρια η αθλιότητά τους


Πηγή