Survivor All Star: Τους έχουν… κάνει ζημιά – Πήραν και τη δεύτερη ασυλία οι Μαχητές – Survivor


Οι Μαχητές έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Survivor All Star και το επιβεβαίωσαν ακόμη μια φορά, κερδίζοντας και στο νέο αγώνισμα ασυλίας.


Διαφ.


Η μπλε ομάδα ήταν εκ νέου ανώτερη, με την κόκκινη άλλωστε να έχει να διαχειριστεί τα απόνερα της οικειοθελούς αποχώρησης του Στάθη Σχίζα, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην παραλία της.

Πέθανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πέθανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επικράτησε της Ελένης Χαμπέρη στον τελευταίο πόντο και οι Μαχητές, με σκορ 10-4, κέρδισαν με άνεση και για ακόμη μια φορά οι Διάσημοι πρέπει να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor All Star: «Ο Στάθης βγήκε για να...» - Αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, με τους συμπαίκτες του να προχωρούν σε αποκαλύψεις για το λόγο, που έφυγε από το παιχνίδι.

Βέβαια μετά τα αποκαλυπτήρια του Σχίζα για τα λόγια της Ελευθερίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της παραγωγής του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε, σύμφωνα με τον ίδιο φυσικά.

«Μεταφέρθηκε μια λανθασμένη πληροφορία», σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για τον διάλογο Ελευθερίας – Σχίζα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Οπότε πάει έξω να βρει την αλήθεια», είπε για τον Στάθη Σχίζα ο οποίος επιστρέφει στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ναι μόνο στρατηγική και κακή τοξική στρατηγική», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης για την στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου.


Πηγή