Survivor All Star: «Από εδώ η… φίλη μου που την παρηγορούσα για τον Πρίαμο» – «Κάρφωσε» την Ελευθερία μετά τις αποκαλύψεις της στον Σχίζα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Survivor


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είδε τον Στάθη Σχίζα να μένει εμβρόντητος από αποκαλύψεις, που του έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με εκείνη, μη μένοντας όμως αμέτοχη.


Διαφ.


Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει μια αποκάλυψη στον Στάθη Σχίζα σχετικά με την σύντροφό του. Και μπορεί να μη μάθαμε τι ακριβώς του είπε, ωστόσο, είδαμε πως είναι κάτι που επηρέασε πολύ την ψυχολογία του παίκτη ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου σε συζήτηση που είχε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως αποκάλυψε κάτι που δε θα έπρεπε να πει, αλλά μάλλον εξηγεί και το γιατί φεύγει από το ριάλιτι.

«Αληταρά, σίχαμα, ας του πει κάποιος...»: Οργή για τον Νίκο Μάνεση - Το Twitter τον «κατακρεουργεί»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Αληταρά, σίχαμα, ας του πει κάποιος...»: Οργή για τον Νίκο Μάνεση - Το Twitter τον «κατακρεουργεί»

Survivor All Star: Η απάντηση της Παναγιώταρου στην Ελευθερία

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη μέρα της πρεμιέρας του Survivor All Star αποκαλύπτοντας πως τότε, την είχε παρακολουθήσει μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου που θεωρούσε φίλη της ενώ αργότερα την παρηγορούσε και για όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με τη “φίλη” μου… Στο σπίτι μας… Με τους φίλους μας… Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο… Τα συμπεράσματα δικά σας» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Ελευθερία

Survivor All Star: Μαινόμενος Στάθης Σχίζας κατά Πρίαμου - «Κάνουν πίσω για να έχει γκόμενα ο Μάριος» (video)

Η τελευταία ψηφοφορία του Survivor All Star έχει προκαλέσει μεγάλο χαμό και συγκεκριμένα στην καλύβα των Κόκκινων, καθώς οι μισοί δεν μπορούν να δεχτούν ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη και οι άλλοι να θεωρούν αδιανόητο να βγει η Ελευθερία Ελευθερίου στον τάκο.

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας μιλώντας με τον Νίκο Μπάρτζη αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του Μάριου Πρίαμου και έγινε έξαλλος σκεπτόμενος πώς όλο αυτό συμβαίνει για να έχει κοπέλα ο Κύπριος παίκτης και στην προκειμένη περίπτωση η Ελευθερία.

Έξαλλος ο Στίχας λόγω Πρίαμου στο Survivor all star

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν κάνουν πίσω για το καλό της ομάδας αλλά κάνουν πίσω για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος. Γκόμενα έρχεται, γκόμενα φεύγει. Είναι δυνατόν;», είπε ο Στάθης Σχίζας.


Πηγή