Τραγωδία στα Τέμπη: Ασταμάτητες οι «βόμβες» για το σταθμάρχη – «Έκανε την ίδια μέρα το ίδιο λάθος, δεν ήταν στο σταθμό…» – Ελλάδα


Οι αποκαλύψεις για τον σταθμάρχη έρχονται διαρκώς μετά την τραγωδία των Τεμπών, με τον πρώην σταθμάρχη Βόλου, Γιώργου Αποστολέρη, να τονίζει πως την ίδια μέρα της τραγωδίας έκανε το ίδιο ακριβώς λάθος, τη στιγμή που ετοιμάζεται να απολογηθεί.


Διαφ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο σταθμάρχης λίγο πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων είχε κάνει το ίδιο λάθος.

«Σκουλήκι, ντροπή και σαπίλα, ξεπλένει πάλι την κυβέρνηση»: Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Βράζει» το Twitter για την τραγωδία στα Τέμπη

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Σκουλήκι, ντροπή και σαπίλα, ξεπλένει πάλι την κυβέρνηση»: Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Βράζει» το Twitter για την τραγωδία στα Τέμπη

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης Λάρισας έβαλε σε λάθος ράγες τρένο του προαστιακού της Λάρισας, ωστόσο ο μηχανοδηγός το αντελήφθη, έκανε όπισθεν και επέστρεψε στην κύρια γραμμή.

Δυστυχώς τη δεύτερη φορά το λάθος δεν διορθώθηκε, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στον θάνατο 57 συνανθρώπων μας.

«Ο σταθμάρχης ήταν μακριά...»

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο σταθμάρχης της Λάρισας δεν βρισκόταν στο σταθμό της Λάρισας την ώρα της τραγωδίας και πως στο σημείο βρισκόταν μόνο ο κλειδούχος.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχει δεχθεί ο δικηγόρος, την ώρα του δυστυχήματος, στις κλήσεις του σταθμάρχη υπήρχε οχλαγωγία και ακουγόταν μουσική. «Στα 100 μέτρα υπάρχει ένα καφέ που δεν είχε μουσική», είπε στον ΑΝΤ1 συμπληρώνοντας πως, «δεν ήταν στη θέση του ο σταθμάρχης.

«Φαίνεται ότι, ο κλειδούχος ήταν στη θέση του σταθμάρχη και ο σταθμάρχης ήταν μακριά», είπε.

Είπε μάλιστα πως, οι σχετικές καταγγελίες τεκμηριώνονται από επί τόπια στοιχεία και ότι, «πήγε η Αστυνομία και πήρε το υλικό από τις κάμερες, εγώ ζήτησα να πάρει και τα σκουπίδια».

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει το βίντεο των διδύμων αδελφών και της ξαδέλφης λίγο πριν από το δυστύχημα - «Μάλλον ποτέ ξανά με τρένο...»

Η τραγωδία στα Τέμπη συγκλονίζει την χώρα, με τη θλίψη να είναι ατελείωτη για τα έως τώρα 57 θύματα της σύγκρουσης των δύο τρένων, κάτι που φαίνεται ειδικά στα λόγια των συγγενών τους.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο με θέα» προβλήθηκε ένα βίντεο με τις δίδυμες αδερφές και την ξαδέρφη τους πριν το δυστύχημα. Πρόκειται για ένα βίντεο που οι ίδιες τράβηξαν με το κινητό τους.

«Ενώ περιγράφουμε όλα αυτά τα οποία θα πρέπει να διερευνηθούν ένα προς ένα και όλα, υπάρχουν θύματα, υπάρχουν αγγελούδια. Τρία από αυτά τα αγγελούδια ήταν συγγενείς, δίδυμες αδελφές και πρώτη ξαδέρφη. Θέλω να δούμε το βίντεο, τα κοριτσάκια αυτά με την τεχνολογία που δεν υπήρχε στο τρένο, με τη δική τους τεχνολογία, τι έλεγαν λίγη ώρα πριν» είπε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο.

«Μάλλον, ποτέ ξανά με τρένο», ακούγεται να λέει η μία κοπέλα.

Video Credits: Zappit.gr


Πηγή