Τρόμος στην Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε το έδαφος σε δημοτικό σχολείο – Εικόνες που κόβουν την ανάσα (video) – Ελλάδα


Έκπληκτοι όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη (1/3) στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη καθώς έγιναν μάρτυρες ενός απροσδόκητου περιστατικού, όταν το έδαφος στο προαύλιο υποχώρησε. Με την ευκαιρία, δείτε το αδιανόητο περιστατικό με 8χρονο που έσωσε την μητέρα του.


Διαφ.


Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εργασιών στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, το έδαφος υποχώρησε από το βάρος ενός φορτηγού και αποκαλύφθηκε ο βόθρος. Όπως ανέφεραν πηγές του σχολείου στο GRTimes.gr, το φορτηγό εκτελούσε εργασίες καθαρισμού του προαυλίου του σχολείου ύστερα από κλάδεμα δέντρων. Σε ανύποπτο χρόνο, το έδαφος υποχώρησε με αποτέλεσμα το φορτηγό να εγκλωβιστεί στο σημείο. Στο σημείο αποκαλύφθηκε μια τρύπα αρκετά μεγάλων διαστάσεων.

Ηχηρή προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο - «Αργά το βράδυ θα φτάσουν και...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ηχηρή προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο - «Αργά το βράδυ θα φτάσουν και...»

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο Δήμος και από το άνοιγμα της τρύπας διαπιστώθηκε πως πρόκειται για έναν βόθρο που δεν συνδέεται με το αποχετευτικό δίκτυο.

Το σχολείο παρέμεινε σήμερα Πέμπτη (2/3) κλειστό και τα μαθήματα σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν με τηλεκπαίδευση, προκειμένου συνεργείο που έστειλε ο δήμος να περιφράξει και να ασφαλίσει το μέρος της αυλής που έγινε η καθίζηση. Στη συνέχεια και αφού γίνει αναλυτική εκτίμηση της κατάστασης, ο βόθρος θα επισκευαστεί σε όσο το δυνατόν συντομότερο διάστημα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από φωτιά σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην Καλαμαριά

Τραγική κατάληξη είχε φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από την πυροσβεστική, εντοπίστηκε η σορός ενός ανθρώπου, πιθανότατα άνδρα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/2) και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία υδροφόρα όχημα. Λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν τη σορό ενός ατόμου κάτω από μία σκάλα, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για άστεγο που επιχείρησε να ανάψει φωτιά για να ζεσταθεί, δίχως ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί.

Συγκεκριμένα στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, στις 2.40 το πρωί της Τρίτης, κλήθηκε η Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε στην είσοδο γυμναστήριου. Στο σημείο βρέθηκαν πράγματα που φέρεται να ανήκουν στο άτομο αυτό, αλλά και σκουπίδια και απορρίμματα.


Πηγή