Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Από θαύμα γλίτωσε πρώην παίκτρια του Survivor – «Καθαρά από τύχη αλλάξαμε τα εισιτήριά μας» – Survivor


Αυξάνονται οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2) όταν δύο τρένα, ένα επιβατικό και ένα εμπορικό, συγκρούστηκαν μετωπικά.


Διαφ.


Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος παρακολουθούν τις εξελίξεις σοκαρισμένοι, καθώς είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, στο πατρικό της αθλήτριας το βράδυ της Τρίτης 28/2 με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains.

«Έπρεπε να καώ ή να σπάσω τα κόκκαλά μου...» - Αγωνία για την υγεία της Ευδοκίας Τσαγκλή του Big Brother που βρισκόταν στο τρένο των Τεμπών

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Έπρεπε να καώ ή να σπάσω τα κόκκαλά μου...» - Αγωνία για την υγεία της Ευδοκίας Τσαγκλή του Big Brother που βρισκόταν στο τρένο των Τεμπών

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του να αλλάξει τα εισιτήρια του για να ταξιδέψει σήμερα Τετάρτη (1/3) με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από την τραγωδία.

Την αποκάλυψη έκανε πριν από λίγη ώρα ο γνωστός επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το νέο εισιτήριό τους και έγραψε: «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο.

Ανάρτηση Δαλάκα και Φιντιρίκου

Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λύπη για το περιστατικό».

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στον τόπο της τραγωδίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Εγγυώμαι ότι θα μάθουμε τα αίτια της τραγωδίας! Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να μη ξανασυμβεί»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενημέρωνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής. Επίσης, το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο λίγο μετά τη σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στοιχίζοντας τη ζωή τουλάχιστον 36 ανθρώπων.

Σε μια σύντομη δήλωσή του δίπλα από τα συντρίμμια ο πρωθυπουργός τόνισε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό το οποίο βιώνουμε σήμερα ως χώρα, μιλάμε για μια ανείπωτη τραγωδία. Η σκέψη μας σήμερα είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα με τους συγγενείς των θυμάτων.

Υποχρέωσή μας είναι να περιθάλψουμε τους τραυματίες και από εκεί και πέρα να ταυτοποιήσουμε τις σορούς. Και από εκεί και πέρα ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ. Να μάθουμε τα αίτια αυτής της τραγωδίας. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκεται ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος νωρίτερα εμφανώς συγκινημένος δήλωσε ότι θα διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας και δεν θα μείνει τίποτα κάτω από το χαλί.

«Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Εγώ όμως θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Ότι θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, με απόλυτη διαφάνεια, τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος.

Ότι πούμε τώρα θα είναι πρώιμο και στην ουσία θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους ανθρώπους που χάθηκαν. Επομένως θα ήθελα όλοι να δείξουμε ψυχραιμία και να μείνουμε σε αυτό που σας είπα, ότι θα κάνουμε τα πάντα να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί» είπε ο κ. Καραμανλής.


Πηγή