Ξεσπούν θύματα του ινστιτούτου αισθητικής: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω!» – Καταγγελίες για απειλές και εγκαύματα (Video) – Ελλάδα


Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες για ινστιτούτο αισθητικής, το οποίο φέρεται να υπόσχεται θαυματουργές θεραπειές χωρίς, όμως, να τις υλοποιεί ποτέ.


Διαφ.


Το ινστιτούτο αισθητικής προσπαθούσε μέσω γνωστών μοντέλων αλλά και influencer να αυξήσει την πελατεία του. Θύματά του αποκάλυψαν στο Star πως έχασαν χιλιάδες ευρώ για δήθεν πρωτοποριακές θεραπείες.

Η

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Η "κατάρα" των Τεμπών: 3ο μεγάλο δυστύχημα που συμβαίνει σε περιοχή 500 μέτρων! Η τραγωδία του 2003 με τους 21 νεκρούς μαθητές και του 1999 με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ (Video)

Η αισθητικός και influencer Χριστίνα Μπίτα, όπως καταγγέλλει, δεν είναι η μόνη που προπλήρωσε συνεδρίες για lazer, δεν της έκανε ποτέ και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία για να πάρει τα χρήματά της πίσω.

«Σου παίρνουνε τα λεφτά και περιμένεις εκεί δεν έρχεται η σειρά σου ποτέ». «Ήρθανε δύο αστυνομικοί και μου είπανε "κορίτσι μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα". Δεν ξέρω, μπορεί να δείτε κάποια διαφήμιση μέσω social, προσέξτε», δήλωσε η ίδια στο TikTok.

«Με πίεζαν να δανειστώ»

Μία ακόμη κοπέλα αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι έδωσε χρήματα για έξι συνεδρίες, τις οποίες όμως δεν πραγματοποίησε ποτέ.

«Έψαξα να βρω κριτικές, δεν έβρισκα τίποτα στο ίντερνετ, κάποιον να έχει σχολιάσει...», υποστήριξε. «Μου ζήτησαν από 1.800 ευρώ, με φοιτητική προσφορά 450 ευρώ. Μου είπαν να δανειστώ»

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, όταν οι δυσαρεστημένοι πελάτες πηγαίνουν στο ινστιτούτο αισθητικής για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, εκείνοι τους απαντάνε είτε να συμπληρώσουν μία υπεύθυνη δήλωση, είτε να τους στείλουν εξώδικο.

«Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας»

Εκτός από γυναίκες, όμως, θύμα του συγκεκριμένου κέντρου αισθητικής, έχουν πέσει και άντρες. Ένας από αυτούς αποκάλυψε στη Γεωργία Χάρδα πως έχασε 70.000 ευρώ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

«Έκανα δύ απόπειρες. Μία απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, όταν κατάλαβα περίπου τι μου έχει συμβεί, ότι δεν είχα φράγκο τσακιστό και εκεί κατάλαβα ότι πρόκειται περί απατεώνων», περιέγραψε στο Star.

Άλλο θύμα περιέγραψε πως έφυγε από το ινστιτούτο με έγκαυμα στα χείλη και κατήγγειλε ακόμα και άθλιες συνθήκες υγιεινής.

«Πήγα κανονικά, δε μου αφαιρέσαν το μακιγιάζ. Με χτύπησαν με το lazer σε πολύ μεγάλη συχνότητα και μου προκάλεσαν έγκαυμα στο άνω χείλος. Της έλεγα "καίγομαι, αυτή τη στιγμή καίγομαι" και μου έλεγε ότι είναι φυσιολογικό», είπε.


Πηγή