Survivor All Star: «Έσκασε» με… σακούλες δώρων – Στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος – Survivor


Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης, που αποχώρησε πιο πρόσφατα από το Survivor All Star, με τον ίδιο να επιστρέφει στην Ελλάδα, φτάνοντας προ ωρών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Διαφ.


Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας μπορεί να είχε ψηφιστεί πολλές φορές, ωστόσο η περασμένη Τετάρτη (22/3) ήταν η φαρμακερή ημέρα και οι τηλεθεατές τον έδιωξαν από το παιχνίδι.

«Σφυροκόπημα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Πλησιάζοντας προς το τέλος της εβδομάδας ο καιρός...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Σφυροκόπημα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Πλησιάζοντας προς το τέλος της εβδομάδας ο καιρός...»

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε στο Instagram, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν στην έξοδο για μια δήλωση.

Στα χέρια του κρατούσε σακούλες με δώρα για τα παιδιά του, ενώ ήταν συνεχώς χαμογελαστός.

Κώστας Παπαδόπουλος άφιξη

Κώστας Παπαδόπουλος επιστροφή

Survivor All Star: Ανοίγει... κι άλλο ζαχαροπλαστείο με αυτά τα λεφτά - Με τόσα έφυγε από το ριάλιτι ο Κώστας Παπαδόπουλος

Το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του και για αυτή την εβδομάδα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, λαμβάνοντας ένα σημαντικό ποσό.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Κόρομι, η Αφροδίτη Σκαφίδα, έχουν διεκδικήσει την ψήφο του κοινού αλλά μόνο ένας πήρε το εισιτήριο της επιστροφής. Συγκεκριμένα, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο περίφημος ζαχαροπλάστης.

Survivor All Star: Τα χρήματα που πήρε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι μπήκε στον all star κύκλο για τα παιδιά του και για να μαζέψει χρήματα, κάτι που τελικά κατάφερε. Ο Κώστας θα αποχωρήσει με 35.000 ευρώ, ένα πολύ καλό ποσό.

Ο παίκτης, πάντως, ίσως ανακουφιστεί με την αποχώρησή του καθώς το τελευταίο διάστημα είχε πιεστεί πολύ. «Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται», τόνισε ο Κώστας Παπαδόπουλος πριν από λίγα επεισόδια αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.


Πηγή