Survivor All Star spoiler 28/02: Αυτή η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία – Τι "λένε" οι πρώτες πληροφορίες – Survivor


Survivor All Star spoiler 28/02: Χαμός επικρατεί και αυτήν την εβδομάδα στο Survivor All Star μιας και οι δύο ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι θα παίζουν για τις ασυλίες, με νέους παίκτες να βγαίνουν στον τάκο, ένας εκ των οποίων θα πάρει το αεροπλάνο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.


Διαφ.


Χθες, Κυριακή 26/2, παρακολουθήσαμε την πρώτη ασυλία, την οποία και κέρδισαν οι Μπλε, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους. Αυτή ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία όπως είδαμε στο αποψινό 27/2 trailer, όπως ήταν αναμενόμενο δεν το πήρε και τόσο καλά, με την Ελευθερίου να την "κράζει" για την στάση της.

Survivor All Star trailer 27/02: «Στο @#$@ αντε...!» - Πάνε να πιαστούν στα χέρια Μπάρτζης και Αγόρου - "Ξεμάλλιασμα" ανάμεσα σε Κεφαλά και Ελευθερίου (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star trailer 27/02: «Στο @#[email protected] αντε...!» - Πάνε να πιαστούν στα χέρια Μπάρτζης και Αγόρου - "Ξεμάλλιασμα" ανάμεσα σε Κεφαλά και Ελευθερίου (Video)

Όπως λοιπόν σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, για το ποια ομάδα πρόκειται να κερδίσει σήμερα (27/02) την 2η ασυλία, έτσι σας έχουμε και μία μέρα νωρίτερα την αρχική πληροφορία για το ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει αύριο (28/02) την 3η ασυλία!

Survivor All Star spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor All Star spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο 28/2 την 3η ασυλία

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που μαθαίνουμε, οι... Μπλε θα είναι αυτοί που θα επικρατήσουν με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να βγάζουν και άλλον δικό τους στον τάκο!

Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» για τους Μπλε - Δύο παίκτες προσπάθησαν να υποκριθούν τους ερωτευμένους για να...

Survivor All Star: «Κάγκελο» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη που έγινε στον αέρα της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με το Survivor All Star!

H Ελευθερία Ελευθερίου έχει μπει στο ριάλιτι και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης της με τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μέσα στο ριάλιτι με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά έφυγε νωρίς… Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Πρωινό Μας, ο Μάρος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία ότι έχει έρθει κοντά και με άλλη παίκτρια εκτός φυσικά της Καρολίνας.

Σήμερα, 25 Φεβρουαρίου, ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες της μπλε ομάδας προσπάθησαν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Πώς; Προσποιούμενοι τους ερωτευμένους!

Ο άντρας που είναι αρκετά δημοφιλής στην Ελλάδα έστησε πλεκτάνη με την παίκτρια να προσποιηθούν το ερωτευμένο ζευγάρι προκειμένου να τους ακολουθήσει η κάμερα στο δάσος. Αυτό, όμως δεν έγινε γιατί οι άνθρωποι της παραγωγής άκουσαν το σχέδιό της και… ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει!


Πηγή