«Επαγρύπνηση» από τον Γιάννη Καλλιάνο – «Κύμα βροχοπτώσεων σε Στερεά Ελλάδα από…» – Ελλάδα


Καλός αναμένεται ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο με τις νεφώσεις να πυκνώνουν μέσα στην ημέρα και να δίνουν τοπικές βροχές από τις βραδυνές ώρες σε κάποιες περιοχές. Με την ευκαιρία, δείτε την γενική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ.


Διαφ.


Από την Τρίτη (28/2) ο μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή για ένα κύμα βροχοπτώσεων που αναμένεται να ανέβει από την Πελοπόννησο προς την Στερεά Ελλάδα και τις βορειότερες περιοχές.

Survivor All Star trailer 27/02: «Στο @#$@ αντε...!» - Πάνε να πιαστούν στα χέρια Μπάρτζης και Αγόρου - "Ξεμάλλιασμα" ανάμεσα σε Κεφαλά και Ελευθερίου (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star trailer 27/02: «Στο @#[email protected] αντε...!» - Πάνε να πιαστούν στα χέρια Μπάρτζης και Αγόρου - "Ξεμάλλιασμα" ανάμεσα σε Κεφαλά και Ελευθερίου (Video)

Η αναλυτική πρόγνωση από τον Γιάννη Καλλιάνο

Καιρικό «ξέπλυμα» από τα Μερομήνια: «Το μεγάλο κοινό Καθαράς Δευτέρας και Πάσχα...»

Μερομήνια 2023: Τι καιρό θα κάνει Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα 2023; Ο καιρός θα βελτιωθεί και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου δεν αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα (θα σημειωθούν ενδεχομένως τοπικές βροχές).

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2023: Τι καιρό θα κάνει Καθαρά Δευτέρα, Πάσχα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Ο καιρός στο τέλος του Φεβρουαρίου προβλέπεται να επιδεινωθεί και να είναι βροχερός (βροχές και καταιγίδες) θα έχει τσουχτερό κρύο. Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα (27.02.2023). Παράλληλα, «μπουρλότο» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Ολική ανατροπή στην πρόγνωση του καιρού για την Καθαρά Δευτέρα!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

Ο Μάρτιος του 2023 αναμένεται να ξεκινήσει με επιδείνωση του καιρού. Πτώση της θερμοκρασίας με πολλές βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψομετρικά επίπεδα της Ελλάδας.

Τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου για το 2023 θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας με βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε περιοχές που βρίσκονται σε σχετικά χαμηλά υψόμετρο. Μετά τα μέσα Μαρτίου ο καιρός θα εμφανίζει μία εικόνα με συνεχόμενη κακοκαιρία. Βαρυχειμωνιά με θυελλώδεις βοριάδες, παγετό και χιόνια ακόμη και στην Αττική.

Ο Μάρτιος «αποφασίζει» να μας αποχαιρετήσει με σημαντική βελτίωση του καιρού τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου (με εξαίρεση μία ημέρα ενδεχομένως με αρκετή βροχή). Ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου (εθνική εορτή) θα γίνει με πολύ καλό καιρό.