Survivor All Star Spoiler 26/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία – Survivor


Survivor All Star Spoiler 26/2: Με νέο και άκρως απολαυστικό επεισόδιο του Survivor All Star επιστρέφει σήμερα Κυριακή και οι δύο ομάδες, Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την 1η ασυλίας της εβδομάδας, η οποία όμως θα συνοδευτεί και με έπαθλο φαγητού. Παράλληλα, όπως βλέπουμε και από το σημερινό (26/02) trailer θα επικρατήσει αναστάτωση καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου καταρρέει!


Διαφ.


Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 26/2 την ασυλία

Ο αγώνας ασυλίας που έρχεται θέλει ταχύτητα, συγκέντρωση και εννοείται αντοχή. Οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες και μάχιμες για να κατακτήσουν την ασυλία. Ποιος όμως θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, oι διάσημοι ή οι μαχητές;

Τέλος εποχής στον ALPHA - «Κόβεται» πασίγνωστη σειρά!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τέλος εποχής στον ALPHA - «Κόβεται» πασίγνωστη σειρά!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, σήμερα Κυριακή (26/2), στο Survivor είναι η... Μπλε. Οι Μαχητές ξεκινούν με το δεξί τη νέα εβδομάδα και στέλνουν στον τάκο παίκτη των Διασήμων!

Survivor All Star Spoiler

Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» για τους Μπλε - Δύο παίκτες προσπάθησαν να υποκριθούν τους ερωτευμένους για να...

Survivor All Star: «Κάγκελο» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη που έγινε στον αέρα της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με το Survivor All Star!

H Ελευθερία Ελευθερίου έχει μπει στο ριάλιτι και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης της με τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μέσα στο ριάλιτι με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά έφυγε νωρίς… Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Πρωινό Μας, ο Μάρος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία ότι έχει έρθει κοντά και με άλλη παίκτρια εκτός φυσικά της Καρολίνας.

Σήμερα, 25 Φεβρουαρίου, ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες της μπλε ομάδας προσπάθησαν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Πώς; Προσποιούμενοι τους ερωτευμένους!

Ο άντρας που είναι αρκετά δημοφιλής στην Ελλάδα έστησε πλεκτάνη με την παίκτρια να προσποιηθούν το ερωτευμένο ζευγάρι προκειμένου να τους ακολουθήσει η κάμερα στο δάσος. Αυτό, όμως δεν έγινε γιατί οι άνθρωποι της παραγωγής άκουσαν το σχέδιό της και… ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει!


Πηγή