Survivor All Star: Στην αντεπίθεση ο Ατζούν για την Ασημίνα – «Είναι όλα φαιδρά και αβάσιμα, δε θα δείξουμε καμία ανοχή…» – Survivor


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται έτοιμη να σύρει την Acun Medya στα δικαστήρια για όσα αναφέρει πως πέρασε μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, με την εταιρεία του Ατζούν να απαντά.


Διαφ.


Η παραγωγή θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μετά τα όσα υποστήριξε η ίδια στο εξώδικό της προς την εταιρεία παραγωγής του Survivor.

Απειλήθηκε η ζωή της και παράτησε την Ελλάδα η Άννα Τσουκαλά: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Μελέκ από το «Μη μου λες αντίο»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Απειλήθηκε η ζωή της και παράτησε την Ελλάδα η Άννα Τσουκαλά: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Μελέκ από το «Μη μου λες αντίο»

Survivor All Star: Η απάντηση της Acun Medya

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί. Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

Survivor All Star spoiler 24/2: Θρίλερ στην αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου! Η ελάχιστη διαφορά που τον έδιωξε από τον Άγιο Δομίνικο και το «μπαμ» με τον πρώτο σε ψήφους

Survivor All Star spoiler: Στην κορύφωσή του έφτασε χθες (23/2) το βράδυ το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο τελικά να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από ουκ ολίγες υποψηφιότητες.

Ο ζαχαροπλάστης ήταν, άλλωστε, και ο πρώτος που υποδείχθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση, με την ομάδα των Διασήμων να καταφέρνει τελικά, μετά την νίκη της στον αγώνα επάθλου, να απομακρύνει έναν παίκτη, που αγωνιστικά δεν έφερνε πολλά, αν και όπως πάντα ήταν χρησιμότατος στις δουλειές της καλύβας.

Survivor All Star: Η μικρή διαφορά που έδιωξε τον Κώστα από το νησί

Ο ίδιος ήταν υποψήφιος με τη Μελίνα Μεταξά, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Γιώργο Κόρομι, με την ψηφοφορία τελικά να εξελίσσεται σε ένα πραγματικό θρίλερ. Η διαφορά, άλλωστε, του τελευταίου Παπαδόπουλου από τον προτελευταίο ήταν αρκετά μικρή σε ψήφους, ωστόσο δεν χωρά η αμφισβήτηση για την αποχώρησή του.

Εντυπωσιακό, πάντως, είναι το ποιος κατέλαβε την πρωτιά, με τη Αφροδίτη Σκαφίδα να βρίσκεται στην κορυφή με 33%, με τη Μελίνα να ακολουθεί από την πλευρά του με 30%. Το μεγάλο ντέρμπι έγινε ανάμεσα σε «Κόρο» και Κώστα, με τον πρώτο να έχει 19% έναντι 18% του Παπαδόπουλου, με τις ψήφους να απέχουν κατά πολύ λίγες, με αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγο... αλαλούμ στην καταμέτρηση.


Πηγή