«Περπατά και να κάνει τον καραγκιόζη…» – Η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της 9 μηνών κόρης της (Video) – Ελλάδα


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με αφορμή την χθεσινή δίκη, μερικές αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που έκανε παλιά στα social media βγήκαν και πάλι στο φως της δημοσιότητας. Ενώ, για να αντικρούσει το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που παρέπεμψε σε δίκη την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και την πρόταση του εισαγγελέα, ο Αλέξης Κούγιας έφτασε να κάνει και αναφορά στον Μίλτο Τεντόγλου!


Διαφ.


Για παράδειγμα, με τον θάνατο του μωρού να συμβαίνει τον Μάρτιο του 2021 και το καρδιακό επεισόδιο της 9χρονης να ακολουθεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου έγραφε τότε:

Αναμπουμπούλα Σάκη Αρναούτογλου: «Μετά τις 2 Μαρτίου...» - Η πρόγνωση για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αναμπουμπούλα Σάκη Αρναούτογλου: «Μετά τις 2 Μαρτίου...» - Η πρόγνωση για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας (Video)

«Ποιος Θεός και ποια θρησκεία τιμωρεί έτσι γονείς; Αντί για κουλουράκια και τούρτες φτιάχνουμε κόλλυβα. Πόση δύναμη υπάρχει σε έναν άνθρωπο να μπορεί να περπατά και να κάνει τον καραγκιόζη για το άλλο του παιδί για να μην καταδικαστεί και αυτό στη μόνιμη θλίψη που υπάρχει πλέον».

Κάθετος ο Αλέξης Κούγιας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σίγουρη πως θα αθωωθεί!» - Αποφασίζει το δικαστήριο για την άρση της προσωρινής κράτησης (Video)

Νεκρά παιιδά στην Πάτρα: Την άρση της κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου προτείνει σήμερα (23/2) ο Αλέξης Κούγιας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας. Ο ποινικολόγος αναμένεται να αγορεύσει ενώπιον του ΜΟΔ για να αφεθεί ελεύθερη η πελάτισσά του.

«Η Ρούλα είναι σίγουρη ότι είναι αθώα έχει καλή ψυχολογία και το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα παρατείνει την προσωρινή κράτηση» είπε ο κ. Κούγιας πριν εισέλθει στην αίθουσα. Παράλληλα, η διευθύντρια του Καραμανδάνειου "αδειάζει" την Ρούλα Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «είναι εξαιρετικά, δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχει επικοινωνήσει με τον εν διαστάσει σύζυγό της από τότε που της έκανε την πρόταση για σεξουαλική επαφή μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και του είχε πει πως είναι ντροπή». Σε ερώτηση για το ζευγάρι ο κ. Κούγιας... επανήλθε απαντώντας «αυτά στις κουτσομπόλες».


Πηγή