Μαντλίν ΜακΚαν: Η 22χρονη Πολωνή ανέβασε «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις (photos&video) – Κόσμος


Μαντλίν ΜακΚαν: Ραγδαίες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, που φέρεται να απήχθη από θέρετρο στην Πορτογαλία το 2007, ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της.


Διαφ.


Τις τελευταίες ημέρες, το διαδίκτυο έχει «βουήξει» με την είδηση ότι μία 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται πως είναι η αγνοούμενη Μαντλίν. Λόγω των διαστάσεων που πήρε το θέμα, η οικογένεια ΜακΚαν δέχθηκε να προχωρήσει σε τεστ DNA για να εξακριβώσουν εάν η κοπέλα από την Πολωνία πρόκειται πράγματι για την κόρη τους.

Survivor spoiler 23/02: ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση - Αυτός φεύγει

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 23/02: ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση - Αυτός φεύγει

Ωστόσο, αποκαλυπτικά στοιχεία για την ταυτότητα της νεαρής Πολωνής έρχονται στο φως. Στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αναφέρουν ότι η 21χρονη έχει λογαριασμούς με τρία διαφορετικά ονόματα: Julia Faustyna, Julia Wendell και Julia Wandelt.

Μάλιστα, χρήστες του διαδικτύου με γνώσεις γερμανικών παρατήρησαν ότι το «Wendell» είναι ένα παλιό γερμανικό όνομα που σημαίνει «περιπλανητής ή ταξιδιώτης», ενώ το «Julia Wandelt» σημαίνει «η Γιούλια (που) αλλάζει». Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη που αφορά την κοπέλα πάντως, έχει να κάνει με την δραστηριότητά της στο διαδίκτυο:

Όπως διαπίστωσαν κάποιοι, η νεαρή που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές της σε ιστοσελίδες ενηλίκων, ενώ διατηρεί και λογαριασμό με ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Μετά τις τελευταίες αυτές αποκαλύψεις, πολύς κόσμος έχει αρχίσει να εκφράζει δυσπιστία για το αφήγημα της 22χρονης. Μάλιστα, κάποιοι ανέβασαν φωτογραφίες της ίδιας και της μητέρας της, επισημαίνοντας την ομοιότητά τους, σε αντιπαράθεση με την μητέρα της Μαντλίν, Κέιτ ΜακΚαν.


Πηγή