Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20/2) – Ελλάδα


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα 20/2! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».


Διαφ.


Παράλληλα, εξελίξεις καταγράφηκαν την Κυριακή (19/2) στην υπόθεση του θανάτου του παιδιού ηλικίας 2,5 ετών που κατέληξε στο βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στη Θεσσαλονίκη καθώς, σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας του κοριτσιού, η εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου.

Παλάτι στην Εκάλη: Αυτό είναι το σπίτι της Αννίτας Πάνια - Πώς είναι μέσα η βίλα της παρουσιάστριας (photos)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Παλάτι στην Εκάλη: Αυτό είναι το σπίτι της Αννίτας Πάνια - Πώς είναι μέσα η βίλα της παρουσιάστριας (photos)

Αλλαγή του καιρού «βλέπει» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης - Τα τελευταία στοιχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Οι καιρικές συνθήκες θυμίζουν άνοιξη και θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης «βλέπει» αλλαγή το καιρού, δίνοντας τα τελευταία στοιχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο Open, τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας δείχνουν πως από τον βορρά προς τον νότο θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, αλλά και χιόνια σε ορεινές περιοχές.

Μάλιστα, ο μετεωρολόγος και σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε πως ο καιρός της Κ. Δευτέρας φαίνεται πως θα είναι άστατος. Με την ευκαιρία, διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για το τριήμερο της Αποκριάς.

Δείτε την πρόγνωση που έκανε σήμερα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης


Πηγή